Serklaj Şeker yüklemesi

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba yani abdominal olmasına nasıl karar verdiler daha önce sorun mu yaşadınız
Daha önce kaybım vardi ayrıca histereskopi olduğum için rahim yetmezliği çok görülüyor benim de öyle olmuş gebeliğim in ilk haftaların da bile rahim boyu kısa oluyor benim dikiş olmasa erken doğum olurdu 2 kayiptan sonra 3. Gebeliğim de 10 haftalık gebeyken oldum serklaj oğlum 4 yaşında şimdi tekrar hamileyim

Sizin acil serklaj mı yoksa planlı mı oldu ben de 19 haftada kaybettim bebeğimi sonraki gebelikte planlı serklaj olacak serklaj süreci nasıl geçiyor agri çok oluyor mu ve süreç nasıl ilerliyor
20.haftada acil serklaj yapıldı rahim ağzı uzunlugu 17 ölçüldü ağrım ilk atıldığı gün oldu ondan sonrada olmadı baya riskliydi suyun gelebilir dikişe rağmen yapılacak bisey kalmadı dedi doktorlar hastanede biraz turlamistim pıhtı atması olmasın diye ağrılarım başlamıştı çok şükür onların beklediği gibi olmadi. taburcu olunca da zaten her hafta kontrole gittim enfeksiyon akıntı her hafta neredeyse antibiyotik kullandm çok şükür şuan 33hafta oldu tabi bu süre zarfında tuvalet dışında kalkmadm

Serklaj yaptırdıktan sonra şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? Erken doğum riski varken şeker yüklemesi bir sorun teşkil eder mi?
Merhaba inşallah süreciniz sağlikli ilerliyordur🤲🏻
Ben 20.haftamda acil serklaj oldum şuan 25. haftadayız bu hafta şeker yüklemesi yaptirdim doktorum istedi tedbiren.sonucu cuma kontrolumde degerlendirilecek.
Ayrica tetanoz yaptırmak hic istemiyordum birkac kez sordum yaptir dedikleri için korkarak yaptirdim.
Bizim durumumuzda insan herşeyden çekiniyor ikilemde kaliyor.İnşallah saglikla süreci tamamlayip kucağimiza aliriz.

Merhaba inşallah süreciniz sağlikli ilerliyordur🤲🏻
Ben 20.haftamda acil serklaj oldum şuan 25. haftadayız bu hafta şeker yüklemesi yaptirdim doktorum istedi tedbiren.sonucu cuma kontrolumde degerlendirilecek.
Ayrica tetanoz yaptırmak hic istemiyordum birkac kez sordum yaptir dedikleri için korkarak yaptirdim.
Bizim durumumuzda insan herşeyden çekiniyor ikilemde kaliyor.İnşallah saglikla süreci tamamlayip kucağimiza aliriz.
Merhaba kuzum , sana da çok geçmiş olsun bak ne güzel 5 haftayı geride bırakmışsın bile 🌹 bi de güzel bi haftada serklajı olmuşsun ilerleyen haftalara kalmamış.

Ben de geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini , gebelik şekeri çıktı, sıkı bi diyete girdim çok dikkat ediyorum bakalım inş güzel gider her şey. Şeker gerçekten önemli inş sende çıkmaz 🙏

Bana doktorum tetanoz yaptırabilirsin dedi ama ben sağlık ocağında sordum 28. Haftada yaptıracağım. Ve tek doz düşünüyorum. Sen ikinci dozunu da yaptıracak mısın?

Merhaba kuzum , sana da çok geçmiş olsun bak ne güzel 5 haftayı geride bırakmışsın bile 🌹 bi de güzel bi haftada serklajı olmuşsun ilerleyen haftalara kalmamış.

Ben de geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini , gebelik şekeri çıktı, sıkı bi diyete girdim çok dikkat ediyorum bakalım inş güzel gider her şey. Şeker gerçekten önemli inş sende çıkmaz 🙏

Bana doktorum tetanoz yaptırabilirsin dedi ama ben sağlık ocağında sordum 28. Haftada yaptıracağım. Ve tek doz düşünüyorum. Sen ikinci dozunu da yaptıracak mısın?
Teşekkür ederim,çok şükür 5 haftayi atlattik💗 benim açlık 81,yuklemeden sonra 160 ve 157 çıktı şeker.
Bana cok daha erken soyledi saglik ocagi,doktorum ameliyat sonrasi bu süreci atlatalim ilerleyen haftalarda olursun demisti tetanoz.
1 ay sonra 2.doz için çagirdi.bilemiyorum inanin yaptirirmiyim.
Ama İleriki haftalari bekleyerek tek doz yaptiranlari çok okudum.

Teşekkür ederim,çok şükür 5 haftayi atlattik💗 benim açlık 81,yuklemeden sonra 160 ve 157 çıktı şeker.
Bana cok daha erken soyledi saglik ocagi,doktorum ameliyat sonrasi bu süreci atlatalim ilerleyen haftalarda olursun demisti tetanoz.
1 ay sonra 2.doz için çagirdi.bilemiyorum inanin yaptirirmiyim.
Ama İleriki haftalari bekleyerek tek doz yaptiranlari çok okudum.
sizin de bi tık fazla , diyet önerebilir. Ama benim kadar da yüksek değil benim 1 saat sonraki tokluk 194 çıktı 😅 bence çok güzel zamanda yaptırdık ilerleyen haftalarda bebekler çok hızlı büyüyormuş , erkenden önlem almamız iyi olur. Zaten serklajımız var bi de suyun fazlalığı ile uğraşmayız 🥰

sizin de bi tık fazla , diyet önerebilir. Ama benim kadar da yüksek değil benim 1 saat sonraki tokluk 194 çıktı 😅 bence çok güzel zamanda yaptırdık ilerleyen haftalarda bebekler çok hızlı büyüyormuş , erkenden önlem almamız iyi olur. Zaten serklajımız var bi de suyun fazlalığı ile uğraşmayız 🥰
Evet çıkarsa önlemimizi alalim dedi doktorum.Ben de dikkat ediyorum şimdiden, Allahin izniyle kucağimiza alalim sağlicakla inşallah 😍💗

Back
X