Serklaj sonrası ağrı

gulu36

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
7
1
16
32
Hanımlar merhaba perşembe günü 17 haftalik gebe iken serklaj oldum. Fakat ağrılarım hiç geçmedi. Dünden beri de karin ağrım çok vajinada sanki birsey gelmiş de orayı kapatmış gibi ağrı ve baskı veriyor. Aynı ağrı makatta ve kuyruk sokumunda da var yardımcı olabilir misiniz çok korkuyorum

Canım bende 27 temmuz da açılmam olduğu için 19+3 de serklaj oldum acil aldılar ameliyata benim şuan 21 haftayım benim de ağrılarım oluyor özellikle enfeksiyon kaynaklı olabilir zaten benim açılmam da enfeksiyon kaynaklı oldu hatta bazen akıntı geliyor rengi kırmızı şekilde inan acaba bugün mü bişey olacak yarın mı bişey olacak diye ödüm kopuyor. Çok zorlu bi süreç sürekli yatıyorum

Canım bende 27 temmuz da açılmam olduğu için 19+3 de serklaj oldum acil aldılar ameliyata benim şuan 21 haftayım benim de ağrılarım oluyor özellikle enfeksiyon kaynaklı olabilir zaten benim açılmam da enfeksiyon kaynaklı oldu hatta bazen akıntı geliyor rengi kırmızı şekilde inan acaba bugün mü bişey olacak yarın mı bişey olacak diye ödüm kopuyor. Çok zorlu bi süreç sürekli yatıyorum
İdrar kültürü verdim birsey çıkmadı ama karnımın alt tarafı çok ağrıyor bizde 20+4 olduk böyle şeffaf akıntım oluyor normal mi acaba

İdrar kültürü verdim birsey çıkmadı ama karnımın alt tarafı çok ağrıyor bizde 20+4 olduk böyle şeffaf akıntım oluyor normal mi acaba
Kuzum benimde oluyor hemde rengi kırmızı geliyor doktor normal demişti ama rahat etmiyor içim yarın bidaha gideceğim bide sanki hep büyük tuvaletim var gibi oluyor ama çıkamıyorum tuvalete

Hanımlar merhaba perşembe günü 17 haftalik gebe iken serklaj oldum. Fakat ağrılarım hiç geçmedi. Dünden beri de karin ağrım çok vajinada sanki birsey gelmiş de orayı kapatmış gibi ağrı ve baskı veriyor. Aynı ağrı makatta ve kuyruk sokumunda da var yardımcı olabilir misiniz çok korkuyorum
Nasıl oldunuz

Nasıl oldunuz benimde 1 hafta oldu 19+5 de oldum .

Nasıl oldunuz benimde 1 hafta oldu 19+5 de oldum .
O kadar uzun bir süreç geçirdim ki. 24 haftalıkken kanamayla yatış yaptılar. Hiç kalkmadan yattım sadece 25 haftanın sonlarında sızıntı şekilde suyum gelmeye başladı aslında akıntı gibi hiç kesilmedi benden akıntı seklajdan sonra hep geldi akıntım. Sonra doktor dedi suyu hiç kalmamış acil almamız gerekiyor sezeryana. 26 haftalıktı sezeryanla aldılar bebeğim 650 gram doğdu 15 gün anca dayanabildi. Melek oldu 😔 Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim yardımcınız olsun

Rabbim cennette kavuştursun Tekrar hamile kalıp sağlıkla doğum yaparsınız inşallah

Back
X