• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj sonrası kanama

kerememir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
9
0
1
33
Hanımlar merhaba 26 haftalıkken rahim ağzı kısalması ve yumuşaması sebebiyle Serklaj oldum şuan 29+6 dayım.ilk bir hafta hiç kanamam olmadı. 2. Hafta damla şeklinde kanamam olmaya başladı ve halen daha devam ediyor çok endişeleniyorum bunu yaşayan var mı aranızda

Hanımlar merhaba 26 haftalıkken rahim ağzı kısalması ve yumuşaması sebebiyle Serklaj oldum şuan 29+6 dayım.ilk bir hafta hiç kanamam olmadı. 2. Hafta damla şeklinde kanamam olmaya başladı ve halen daha devam ediyor çok endişeleniyorum bunu yaşayan var mı aranızda
Geçmiş olsun , daha iyi misiniz doktora gittiniz mi

Sağolun doktora her hafta gidiyorum lekenlenme şeklinde olduğu için biraz görmezden geliyo doktorum ama kanamamda lekelenme şeklinde devam ediyo ne yapacağımı bilemiyorum

Sağolun doktora her hafta gidiyorum lekenlenme şeklinde olduğu için biraz görmezden geliyo doktorum ama kanamamda lekelenme şeklinde devam ediyo ne yapacağımı bilemiyorum
Başka bi doktora gitme şansınız var mı?

Progesteron kullanıyor musunuz

Kullanıyorum günde 3 tane açıkçası gittiğim doktor yaşadığım ilin en iyi doktoru olarak biliniyor daha önce devlet hastanesine gittiğimde beni yatırıp ciğer geliştirici vurmaya kalktılar onlara kalsa şimdiye kadar doğmuştu bebeğim aynı şeyi birdaha yaşamak istemediğim için farklı bir doktora gitmiyorum

Kullanıyorum günde 3 tane açıkçası gittiğim doktor yaşadığım ilin en iyi doktoru olarak biliniyor daha önce devlet hastanesine gittiğimde beni yatırıp ciğer geliştirici vurmaya kalktılar onlara kalsa şimdiye kadar doğmuştu bebeğim aynı şeyi birdaha yaşamak istemediğim için farklı bir doktora gitmiyorum
İnş lekelenmelerin çok sürmeden geçer canım. Doktora söylemeye devam et

Merhaba durumunuz nasıl şu an bende 24+0 ım serviks bugün yine 30mm olarak ölçüldü birkaç haftadır kontrol altındayım sürekli kısalarak devam etti kendi doktorum 24ten sonra dikiş atamıcağını söyledi ama üniversite hastanesinde profa geldim yatıyorım şu an gözlem amaçlı 26ya kadar dikiş atılabilir dedi ama kese açısından çok korkuyorum

Back
X