serklaj sonrası!!!

moanamoana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
38
9
86
40
adana
kızlar selam . 2 hafta önce serklaj oldum şükür daha iyiym.bi kaç gün önce kontrole gittim alttan muayene ettiler. ondan sonra altımda sızlama hissettim .zonklama gibi sizde de oldu mu neler yaptınız? lütfen beni biraz rahatlatın kanamam filan yok ama endişeliyim ister istemez. 21 haftalık erken doğumum vardı.

Ben de serklaj olmuştum ama serklaj sonrası alttan muayene anca dikişlerin durumunu kontrol etmek için bakılıyor daha doğrusu dikiste sızıntı kaçak enfeksiyon vs var mi diye ama bebeğin durumuna karından bakılmalı serklaj sonrası.

Serklaj sonra si sürekli yatıyor musunuz yoksa günlük hayata devam mi bende Serklaj oldum
ben sadece 5 gün raporluydum .işe başladım 15 gündür çalışıyorum arada ağrılarım oluyor dr a gidiyorum bi sorun yok diyor.normal hayatıma döndüm yani .allah esirgesin inşallah hepimizin yavrularını.olmayana da en kısa zamanda hayırla nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…