Serklaj sonrası

Kimdemi38

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
404
183
18
30
Kizlar pazartesi günü serklaj oldum 20 +3 günlük olarak sağ kasıkta bı ağrım var ara ara ama şiddetli değil tabi normal mi acaba pazartesi kontrolüm var

Bende 22. Haftada oldum. Şu anda 25+5. Günndeyim. Doktorum ağrılar normal kasılma normal ne sorsam normal diyor. Serklaj ı özellikle geç olan hamileler herşeyi diğer hamilelere göre daha fazla hissedecekler dedi. Bende sürekli aşağıda tekme hareket var. Kasılma lar devam ediyor. Ama korkma diyor doktorum. O kadar basit bir dikiş değil o dikiş tutar dedi. Yatmaya devam.

Kizlar pazartesi günü serklaj oldum 20 +3 günlük olarak sağ kasıkta bı ağrım var ara ara ama şiddetli değil tabi normal mi acaba pazartesi kontrolüm var
Ben de 19+5'te oldum serklaji. Şu an 23 haftadayım. Sağ tarafta benim de ara ara ağrılarım oluyor Ama normal olduğunu düşünüyorum her şeyn. Bebek aynı zamanda büyüme dönemine girdi rahim büyüyor geriliyoruz haliyle bu ağrılar olacaktır. Sürekli yatıyorum ağrılar olduğumda sırtıma minder koyup hafif sol tarafıma yatıyorum ve geçiyor endişem de geçiyor haliyle..

Back
X