- 11 Haziran 2024
- 168
- 42
- 18
- 26
Bende serklajlıyım 27+1 deyim nasıl olacak her şey merak ediyorumHayır iki doğumunda sezaryenle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende serklajlıyım 27+1 deyim nasıl olacak her şey merak ediyorumHayır iki doğumunda sezaryenle oldu
Stres yapmamaya çalışın dicem ama ne kadar zor olduğunu biliyorum. Süreci yatarak geçirmeye çalışın. Serklajlı kadınların çoğu haftasını tamamlayarak doğum yaptı. Benim hamileliğimin en başından beri polipim varmış ama fark edilmediği için erken doğuma o sebebiyet vermiş olabilir. Size tavsiyem çocuğa kilo aldıracak şeyler yemeye çalışın.Bende serklajlıyım 27+1 deyim nasıl olacak her şey merak ediyorum
Ne kadar incesiniz böyle güzel şeyler yazmışsınız…Sürekli yatıyorum prosgeston fitil kan sılandırıcı iğne balık yağı hapı kullanıyorum.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah 30. Haftaya bi girerizStres yapmamaya çalışın dicem ama ne kadar zor olduğunu biliyorum. Süreci yatarak geçirmeye çalışın. Serklajlı kadınların çoğu haftasını tamamlayarak doğum yaptı. Benim hamileliğimin en başından beri polipim varmış ama fark edilmediği için erken doğuma o sebebiyet vermiş olabilir. Size tavsiyem çocuğa kilo aldıracak şeyler yemeye çalışın.
Bizi bizden başka kimse anlamazNe kadar incesiniz böyle güzel şeyler yazmışsınız…Sürekli yatıyorum prosgeston fitil kan sılandırıcı iğne balık yağı hapı kullanıyorum.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah 30. Haftaya bi gireriz
Her gece bugün doğar mı korkusu ile yatıyorum.İnşallah sağlıkla kucağıma alırımBizi bizden başka kimse anlamazben de hep 28 e girsem diyordum sonra 30 sonra 32 ye girelim rahatlıcam artık normal hayatıma geri dönücem derken 32 de doğum yaptım
1 aylık küvez sürecimizin ardından şuanda kollarımda ve gazdan kıvranıyoruz. Siz hep güzel düşünün emin olun sağlıklı bir şekilde alacaksınız kucağınıza
![]()
Bende 28+1 deyim 12. Haftamda Serklaj olmuştum. Gerçekten çok gergin ve devamlı tedirgin olarak günleri geçirmek çok zorBende serklajlıyım 27+1 deyim nasıl olacak her şey merak ediyorum
Amin serklaj ameliyatı baya erkenden olmuşsınuz ne güzelBende 28+1 deyim 12. Haftamda Serklaj olmuştum. Gerçekten çok gergin ve devamlı tedirgin olarak günleri geçirmek çok zorama inşallah hepimiz yasemin hanım gibi sağlıkla kavuşacağız evlatlarımıza
![]()
Benim ilk hamileliğimde 22. Haftada erken doğumum oldu ve bebeğimi kaybetmiştim.. o yüzden bu hamileliğimde ikili tarama sonrasında hemen Serklaj işlemi yapıldı. İki haftada bir idrar tahlili veriyorum ve eşimle tuvaletleri ayırdık serklajdan sonra bunların çok büyük önemi var bence çünkü enfeksiyon çok riskli serklajda. Günlük sıkça İç çamaşırı değişikliği yapıyorum ve 2 haftada bir randevu alıp doktor kontrolüne gidiyorumAmin serklaj ameliyatı baya erkenden olmuşsınuz ne güzelşunu mutlaka yap deşiğiniz bir şey var mıdır
Bir de her gün bir defa Progestan fitil kullanıyorum. Magnezyum ve takviye ilaçlarım da var onları asla aksatmadan kullanıyorum. Çok şükür bu haftaya kadar bir sorun yaşamadımAmin serklaj ameliyatı baya erkenden olmuşsınuz ne güzelşunu mutlaka yap deşiğiniz bir şey var mıdır
Teşekkürler canımBir de her gün bir defa Progestan fitil kullanıyorum. Magnezyum ve takviye ilaçlarım da var onları asla aksatmadan kullanıyorum. Çok şükür bu haftaya kadar bir sorun yaşamadım
Rica ederim canımTeşekkürler canım![]()
AminRica ederim canımrabbim vakitiyle, sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı