- 19 Aralık 2023
- 2.354
- 1.501
- 53
- Konu Sahibi nergiscicegi6
-
Hangi ilaç acaba Progestan mı? Onu kullanıyorum günde 2 kez ama fayda etmedi gibi sankiDoktora mutlaka gidin bende de olmuştu ilaç kullandım önceki hamileliğimde bundada önlem amaçlı başladık
Nidicart diye bir ilaç baya faydası oluyor ama doktorunuza sormadan kullanmayın nolur nolmaz progestanı bende kullanıyorum 20. Haftadan beriHangi ilaç acaba Progestan mı? Onu kullanıyorum günde 2 kez ama fayda etmedi gibi sanki
Tansiyon ilacı normalde değil mi? Arkadaşım da kullandı sanki onu. Ben de bi sorayım doktora, teşekkür ederimNidicart diye bir ilaç baya faydası oluyor ama doktorunuza sormadan kullanmayın nolur nolmaz progestanı bende kullanıyorum 20. Haftadan beri
Evet öyleymiş ilk içtiğimde çok fazla tansiyonumu düşürmüştü sabah akşam içiyorum çok fazla baş ağrısı yapıyorTansiyon ilacı normalde değil mi? Arkadaşım da kullandı sanki onu. Ben de bi sorayım doktora, teşekkür ederim
Ya benim tansiyonum zaten epey düşük 9/4 10/4 falan gidiyorEvet öyleymiş ilk içtiğimde çok fazla tansiyonumu düşürmüştü sabah akşam içiyorum çok fazla baş ağrısı yapıyor
Merhaba, sadece belinizde mi yoksa kasıklarınıza da vuruyor mu?Arkadaşlar merhaba, acil bişi sormam lazım. 25 haftalık serklajlı hamileyim. Dün geceden beri belimin ortasında bir ağrı var? Normal mi? Korkmalı mıyım? Erken doğum belirtisi olabilir mi?
Belimin ortasında kasıklarda bişi yokMerhaba, sadece belinizde mi yoksa kasıklarınıza da vuruyor mu?
Yarın bir görünün doktora ama bel sırt ağrısı başlıyor belli bir haftadan sonraBelimin ortasında kasıklarda bişi yok
Merhaba bende 15. Haftamda serklaj oldum şu an 21+0'ım. Bundan önce iki kaybın var ve haliyle çok tedirginim. Benimde akşamdan beri öyle oluyor acaba bebeğin hareketleri mi yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum. Siz doktorunuza gittiniz mi ne dedi acaba?Merhabalar 29+5 im. Son 2 haftadır gün içinde 3-4 kez karnımın alt bölgesinin tek taraflı sertleştiğini hissediyorum bazen bıçak kesiği gibi ağrılar da eşlik ediyor. Bu yalancı kasılmalar Serklaj a zarar verir mi onu etkiler mi? Başına gelen vardır belki sormak istedim.
Merhabalar doktora gittim bunların normal olduğunu söyledi, Serklaja da zarar vermemişti ölçümde çok minik bi kısalma oldu sadece, siz yine de kendi doktorunuza da bahsedinMerhaba bende 15. Haftamda serklaj oldum şu an 21+0'ım. Bundan önce iki kaybın var ve haliyle çok tedirginim. Benimde akşamdan beri öyle oluyor acaba bebeğin hareketleri mi yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum. Siz doktorunuza gittiniz mi ne dedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?