• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj ve yalancı kasılmalar

nergiscicegi6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
2.073
1.244
53
Merhabalar 29+5 im. Son 2 haftadır gün içinde 3-4 kez karnımın alt bölgesinin tek taraflı sertleştiğini hissediyorum bazen bıçak kesiği gibi ağrılar da eşlik ediyor. Bu yalancı kasılmalar Serklaj a zarar verir mi onu etkiler mi? Başına gelen vardır belki sormak istedim.

Doktora mutlaka gidin bende de olmuştu ilaç kullandım önceki hamileliğimde bundada önlem amaçlı başladık

Arkadaşlar merhaba, acil bişi sormam lazım. 25 haftalık serklajlı hamileyim. Dün geceden beri belimin ortasında bir ağrı var? Normal mi? Korkmalı mıyım? Erken doğum belirtisi olabilir mi?

Merhabalar 29+5 im. Son 2 haftadır gün içinde 3-4 kez karnımın alt bölgesinin tek taraflı sertleştiğini hissediyorum bazen bıçak kesiği gibi ağrılar da eşlik ediyor. Bu yalancı kasılmalar Serklaj a zarar verir mi onu etkiler mi? Başına gelen vardır belki sormak istedim.
Merhaba bende 15. Haftamda serklaj oldum şu an 21+0'ım. Bundan önce iki kaybın var ve haliyle çok tedirginim. Benimde akşamdan beri öyle oluyor acaba bebeğin hareketleri mi yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum. Siz doktorunuza gittiniz mi ne dedi acaba?

Merhaba bende 15. Haftamda serklaj oldum şu an 21+0'ım. Bundan önce iki kaybın var ve haliyle çok tedirginim. Benimde akşamdan beri öyle oluyor acaba bebeğin hareketleri mi yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum. Siz doktorunuza gittiniz mi ne dedi acaba?
Merhabalar doktora gittim bunların normal olduğunu söyledi, Serklaja da zarar vermemişti ölçümde çok minik bi kısalma oldu sadece, siz yine de kendi doktorunuza da bahsedin🙏🏻 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

Back
X