Serklaj

Fnd92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
4
1
1
33
Merhabalar ilk gebeligimde serklaj oldum yatarak dinlenerek gecti gebeliğim ve serklaj sayesinde bebegime kavuştum çok şükür..
Sorum şu ikinci bir hamilelik söz konusu olursa tekrar serklaj olmam gerekir mi nasıl bir hamilelik olur yine aynı olacak diye çok korkuyorum bilgisi olanlardan cvp ala bilirmiyim?

Burdan okudugum kadariyla, 2. Cocuk icin de serklaj ve uzanip dinlenme seklinde gecirmis kadinlar.
Ben de serklajliyim su an. Bana vereceginiz bilgilere acigim acikcasi. Bu yuzden yazdim 😅 Enfeksiyon, kasilma, sertlesme vs yasadiniz mi ? Kalsiyum ve magnezyum kac mg kullandiniz ? Kacinci haftada dogum yaptiniz gibi, birkac sey paylasirsaniz sevinirim.
Ins bu sefer de sag salim kucaginiza alirsiniz evladinizi. Benim ilkinde serklaj fln yoktu, 21 de kaybetmistim bebegimi. Ins bu sefer sag salim dogar die dua ediyorum.

Bilgi icin con teşekkür ederim @ renklirenkli☺️ benim 37.haftada doğum oldu. Bu serklajin en iyi tedavisi bence sabır bu oldumu emin ol günler nasıl geçiyor anlamayacaksın haftada 1 iğne tedavisi ve günlük vajinadan hap tedavim vardı.

Merhabalar ilk gebeligimde serklaj oldum yatarak dinlenerek gecti gebeliğim ve serklaj sayesinde bebegime kavuştum çok şükür..
Sorum şu ikinci bir hamilelik söz konusu olursa tekrar serklaj olmam gerekir mi nasıl bir hamilelik olur yine aynı olacak diye çok korkuyorum bilgisi olanlardan cvp ala bilirmiyim?
Ben de serklaj oldum. Doktorum senin artık rahim yetmezliği öykün var, bundan sonraki gebeliğinde 12. haftada serklaj olman gerekiyor demişti.

Merhaba çok fazla kanamam olduğu için bende doktora gittim serkaj vermedi doktorum. Açıklık çok az yat dinlen dedi. Kanamam 2 gündür devam ediyor azaldı ama. Çok korkuyorum

Ayni seyi bende cok düsünüyorum. Benimde gebeligim serklaj ve yatarak gecti birde tup bebek 7. Yilimda hamile kaldim. Oglum 15 aylik dondurulmus embriyolarim var cok gec kalmadan onlarida kullanmam gerekiyor 2 yillari kaldi ama cocukla yatma isi olmayacak cok hareketli ne yapacagim nasil olacak kara kara düsünuyorum.

Işte bu nedenlerden dolayı çok üzgünüm bebeğim 21 aylık arayı açma filn diyorlar istiyorum ama çokta korkuyorum ikinci gebelik sürecinden uyku uyuyamaz hala geldim düşünmekten ilgi bekleyen bir bebek ve yatarak geçecek olan bir gebelik keşke öyle olmasa rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

ben de serklajlıyım bugun 28 haftaya geldık cok sukur.doktorum Prof.dr.İsmail Özdemir .ben de bebeğımın su kesesı neredeyse acılmak uzere iken dikiş attırdım.bu gebeliğimi saglıkla kucagıma alacagım gunu beklıyorum ınsallah.bana sonrakını dusun bu gebelıgı gözden cıkar dedıklerı anda Allah ın bir hikmeti olarak doktorumla karsılastım.dıkıs atıldıgındA 17 haftalık iken sonrakı gebelıgı dusunuyor ıken hatta sımdı gun sayıyorum dogacak dıye cok sukur.Doktorum bana bundan sonrakı ıcın karnından dıkıs atarım demıstı.ben daha once boyle bırsey duymamıstım mesela ceyda duvencının yurt dısında boyle bırsey yaptırdıgını duydum sonradan da.serklaj konusunda ben kendı gıttıgım doktoru tavsıye ederım canım .haberdar et bizi.bebeğini saglıkla kucagına al inşallah

Back
X