Serklaj

kamilepinar

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
45
10
6
Arkadaşlar 13 haftalik geneyim ilk gebelik 18 hafta da ikizler ölü doğum oldu şimdi Serklaj yapıldı rahim sarkmis dedi yatak istirahat verdi ama tüp bebek olduğu için kasımdan beri yatıyorum vakit geçmiyor sizler evde ne yaptınız bunalıma girdim Allah rızası için yardim edin

Arkadaşlar 13 haftalik geneyim ilk gebelik 18 hafta da ikizler ölü doğum oldu şimdi Serklaj yapıldı rahim sarkmis dedi yatak istirahat verdi ama tüp bebek olduğu için kasımdan beri yatıyorum vakit geçmiyor sizler evde ne yaptınız bunalıma girdim Allah rızası için yardim edin
Çok geçmiş olsun güzel düşünmeye çalışın kendinizi daha çok bunaltmayın 🥰

8 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum bulantim devam ediyor çok ilaç verdi doktor yeme içmem düzgün değil yiyemiyorum sana biri bakacak dedi doktor oturma dedi genelde yat dedi neden bana abdominal yapmadı onlar geziyor mus

Merhabalar bende 14. Haftamda serklaj yapıldı. Rahimde açılma oldu kese vajina ağzına kadar geldi. Doktorum bebeğime keseye zarar vermeden çok şükür kurtardı ve dikiş attı. O günden beri tuvalete gitmek dışında asla ayağa kalkmıyorum. 21. Haftama geldim ama hergün korkuyla geçiyor. Bende yeri geliyor bütün enerjim gidiyor çok sıkılıyorum ama sonra çok şükür ki bebeğim iyi ve bu geçici süreç diyorum. Film izleyerek ailemle Telefonda konuşarak bir şekilde geçirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günün. Bakacak kimsen var mı

Back
X