Serklaj

Hayalimmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
57
16
18
Merhabalar
Ben 28 haftalik ikizlerime hamileyim.3 hafta önce serklaj oldum .rahim boyu kisalmaya ve şekli bozulmaya başladığı için. Bugün de baya bir açık sarı akıntı geldi .Bu şekilde başına gelen varmi arkadaşlar. Nedendir.
Yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar
Ben 28 haftalik ikizlerime hamileyim.3 hafta önce serklaj oldum .rahim boyu kisalmaya ve şekli bozulmaya başladığı için. Bugün de baya bir açık sarı akıntı geldi .Bu şekilde başına gelen varmi arkadaşlar. Nedendir.
20. Haftamda serklaj oldum. O günden beri yatıyorum. Günde 6 tane progesteron fitil kullanıyorum. Fitilden sonra akıntı olabiliyor. Sürekli varsa bu sorun Dr a sormalisin

Merhabalar bende ilk bebeğimi rahim yetmezliği sebebi ile 17. Haftada kaybettim. Şimdi 14 haftalık gebeliğim var. 8 martta dikiş atıldı. Ara ara lekelenmem oluyor. Genelde yatıyorum ama arada oturuyorum evde geziyorum. Akıntım var ama normal şekilde. İnşallah kucağımıza alırız.

Merhabalar
Yardımcı olabilir

Merhabalar
Merhaba hamileliginiz nasil gecti? Umarim siz ve bebisleriniz iyisinizdir

Back
X