• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serklaj

meralkks

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
13
merhaba kızlar 19 haftalıkken rahım acılması dendı acıl serklaj oldum ucgun hast yattım ayrıyetten asırı enfeksıyonumda cıktı gecekmek bılmıyor bır suru antıbıyotık kullanıyorum suan ve yatıs halındeyım stres halınden uzqk durmam lazım dedı drm suan 22 haftalık olduk en onemlı ılaclarım progestan200 ml sabah aksam ıkı vajınal ve ğrogestan 50 ml ıgne ıkı doz sekılde ayrıyetten entıbıyotıkler devam dr 28 -32 haftalık olsak yeterlı dedı bende dua ıstıyorum sızden 12 senedır evlıyım ılk hamılelyım kızım olcak allah masıp ederse lavabodan lavaboya kalkıyorum namazdwn namaza kalkıyorum dua edın banada
boyle olup saglıklı dogum yapan varmı morel istıyorum

Çok geçmiş olsun
Benim bir arkadaşım hiç kalkmadı sizin gibi
Çook şükür sağlıklı erkek bir bebişi oldu🌸🙏🏻

Çok geçmiş olsun
Benim bir arkadaşım hiç kalkmadı sizin gibi
Çook şükür sağlıklı erkek bir bebişi oldu🌸🙏🏻
🤲 bende lavabodan lavaboya namazadan namaza namazı bıle uzanarak oturark kılıyorum ne yapayım haftada bır dr kontrolume gıdıyorum o kadar ınsallah bneımde kızım saglıkla gelır yarabbım

merhaba kızlar 19 haftalıkken rahım acılması dendı acıl serklaj oldum ucgun hast yattım ayrıyetten asırı enfeksıyonumda cıktı gecekmek bılmıyor bır suru antıbıyotık kullanıyorum suan ve yatıs halındeyım stres halınden uzqk durmam lazım dedı drm suan 22 haftalık olduk en onemlı ılaclarım progestan200 ml sabah aksam ıkı vajınal ve ğrogestan 50 ml ıgne ıkı doz sekılde ayrıyetten entıbıyotıkler devam dr 28 -32 haftalık olsak yeterlı dedı bende dua ıstıyorum sızden 12 senedır evlıyım ılk hamılelyım kızım olcak allah masıp ederse lavabodan lavaboya kalkıyorum namazdwn namaza kalkıyorum dua edın banada
Merhaba, ben 24. Haftada acil serklaj oldum. Evde ufak tefek işlerimi yapıyordum ama minik toparlamalar yemek gibi. Dışarıı çıkamıyordum ayakta çok durmam yasaktı… 37. Haftaya kadar bu şekilde gitti. 37 de dikişlerim alındı ve 38+5te sadece gün boyu belden vuran bir agrı geceye doğru biraz daha artan agrıyla hastaneye gittim ve bir baktık ki ben 5cm açıklıktayım 😅 çok çabuk 10cm ulaşıp doğum yaptım 🥰 şuan kızım 19 günlük ve arkama dönüp baktıgımda vay be kızıma bişey olucak diye agladıgım günler gerçekten geri de kaldı diyorum. Dua et ve moralini bozma. Herşey yoluna giricektir

Merhaba, ben 24. Haftada acil serklaj oldum. Evde ufak tefek işlerimi yapıyordum ama minik toparlamalar yemek gibi. Dışarıı çıkamıyordum ayakta çok durmam yasaktı… 37. Haftaya kadar bu şekilde gitti. 37 de dikişlerim alındı ve 38+5te sadece gün boyu belden vuran bir agrı geceye doğru biraz daha artan agrıyla hastaneye gittim ve bir baktık ki ben 5cm açıklıktayım 😅 çok çabuk 10cm ulaşıp doğum yaptım 🥰 şuan kızım 19 günlük ve arkama dönüp baktıgımda vay be kızıma bişey olucak diye agladıgım günler gerçekten geri de kaldı diyorum. Dua et ve moralini bozma. Herşey yoluna giricektir
ya saglıkla buyusun oyle umut oldun kı bana anlatamam cok duygulandım 🥲🤲

bende enfeksıyonda cıktı gecnek bılmıyor suan 22-4 olduk cok sukur ınsallah bende kızıma saglıkla kavusurum dua edersen cok mutlu olurum

Kızlar reglime 6 gün varken bugün ilk idrarla innovita erken gebelik testi yaptım silik çıktı fotoğrafta çok belli olmuyor ama çıplak gözle baya belli sizce var mı siz görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_5228.webp
    IMG_5228.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar reglime 6 gün varken bugün ilk idrarla innovita erken gebelik testi yaptım silik çıktı fotoğrafta çok belli olmuyor ama çıplak gözle baya belli sizce var mı siz görebiliyor musunuz
Merhaba sonuç ne oldu

Merhabalar çok geçmiş olsun , ben de 29 Mart da rahim ağzı açılması, bebeğin su kesesi aşağıya sarkması sonucu acil serklaj oldum. 1 hafta hastanede yattım , antibiyotik ve Endol verdiler bu süre zarfında. Şimdi ev istirahatine geçtim, lavabo için kalktığımda birkaç dolaşıp tekrar uzanıyorum. Evde kullanmam için progestan verdi fitil olarak kullanıyorum uyumadan önce 1 tane. Onun dışında bir de antibiyotik verdi dediğiniz gibi ben de de enfeksiyon var :/

bende enfeksıyonda cıktı gecnek bılmıyor suan 22-4 olduk cok sukur ınsallah bende kızıma saglıkla kavusurum dua edersen cok mutlu olurum
Şimdi nasılsınız kaç hafta oldunuz ? Ben 20 haftalıkken oldum serklajı henüz 21 haftalık oldum.

Çok sevindim , bebişiniz hayırlı olsun :) inşallah darısı başımıza bizde 38 leri görelim🤲🏼 peki sizde de rahim ağzı açıkmış mıydı? Bende sadece dikişler tutuyor malesef rahim ağzım açılmış.

Çok sevindim , bebişiniz hayırlı olsun :) inşallah darısı başımıza bizde 38 leri görelim🤲🏼 peki sizde de rahim ağzı açıkmış mıydı? Bende sadece dikişler tutuyor malesef rahim ağzım açılmış.
Mrb sadece dikiş tutuyor diyenler baya büyük haftalari görenler olmuş bende aynı sureclerinyasadim fakat kayıp oldu benim Rabbim size gostermesin lvbo harici kalkmasaniz kolay kolay bı sorun yaşamazsınız inşalalh enfeksiyina çok dikat edin ilaçlarınızı vaktinde kullanın umarım siz ve sizin durumunda kiler hepiniz sağlıklı alırsınız kucağınıza yavrularinizi 🌼🩷

Çok teşekkür ederim. Rabbim arayan bekleyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin. Herkes farklı bir süreç yaşıyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X