serophenden nekadar sonra dr kontrolü ve igne ?

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
merhaba arkadaşlar.bende 2 yıldır neredeyse 2.bebiş için ugraşıyorum olmuyor da olmuyor..aslında 1 düşük 1 tanede kalp atımı durmasından dolayı kürtajım oldu :( yeni bi dr a gittim serophene verdi ve bayram tatili olduğu için çarşamba randevu verdi ama nette bana verdiği tarih benim gebe kalmak için şanslı olduğum günlerin son günü:// benim bildiğim hap bittikten 2 gün sonra kontrol ve iğneyi vurduracagım zamanı sölemesi lazım yalnışmı biliyorum??sizde uygulama nasıl oldu yardımcı olurmusunuz lütfen..

merhaba arkadaşlar.bende 2 yıldır neredeyse 2.bebiş için ugraşıyorum olmuyor da olmuyor..aslında 1 düşük 1 tanede kalp atımı durmasından dolayı kürtajım oldu :( yeni bi dr a gittim serophene verdi ve bayram tatili olduğu için çarşamba randevu verdi ama nette bana verdiği tarih benim gebe kalmak için şanslı olduğum günlerin son günü:// benim bildiğim hap bittikten 2 gün sonra kontrol ve iğneyi vurduracagım zamanı sölemesi lazım yalnışmı biliyorum??sizde uygulama nasıl oldu yardımcı olurmusunuz lütfen..

yanlışın var o şekilde olmuyor .. hap bittikten sonra 2 gün sonra yani bakması lazım yumurtalarına ama ogün iğne günü değil 2 gün sonra birdaha gitmen lazım yani ilaç bittikten 4 gün sonra muhtemelen yumoşlar gelişiyor ve çatlatma iğnesi oluyorsun ...

Canım merhaba1Bende yaklaşık 1,5 yıldır uğraşıyorumve halende yok.Ben Klomen kullanıyorum ama sanırım saraphone de o tarz bir ilaç.İlacı Dr.söylediği şekilde 5 gün kullanıyorsun.İlaç bittikten 2 ila 4 gün arasında Dr. a gidiyorsun ve yumurtanın boyutuna bakılıyor.Uygun büyüklüğe gelmişse eğer Dr. çatlatma iğnesi yaptıracağın günü ve gebelik oluşması muhtemel saatleri veriyor.Genelde 24 ila 36'ıncı saatler arası deniliyor.Yumurta çatladıktan sonra yumurtanın canlılık süresi 24 saat.İnşallah hyırlısıyla ilk denemende hamile kalırsın!

Banada verdi doktor ilaçtan ve yumurta büyümüş dedi en son kontrolde ve bu hafta sıkı çalışın dedi, kasık ağrılarım artınca doğum hastahensinde başka bir doktor gittim ve o kist olmuş dedi, çok üzüldüm çatlatıcı iğnede vermedi ayrıca. Neden vermediki

Back
X