serophene-duphaston

eylemahu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
436
239
103
Arkadaşlar bugün 14. günümdü yumurta takibi için dr. a gittim 15mm olduğunu bugüne göre küçük ama büyüyebilir doğal yollardan bu ay deneyelim olmazsa gelecek ilaç kullanacağız dedi. Serophene verdi hamile kalamazsam adetin 3. günü başlamamı 13. günü tekrar yumurta takibi için gitmemi söyledi. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. böyle durumlarda genellikle duphastonda veriliyormuş Bana vermedi hamile kalamazsam soracağım yine de ama bu iki ilacı beraber veya ayrı ayrı kullanan varmı? size nasıl tavsiye etti dr?

Selam kızlar 2 senelik evliyim ve iki dusugum var en son dusugum eylül ayında idi sonra bir daha hamile kalamadim bussuru tedavi catlatma iğnesi falan bir turlu gebelik oluşmadı kistler oluştu adetle yok oldu benim adetlerim düzenlidir en son doktorun duphaston verdi 10 mg günde sabah akşam 10 gün ic sonra adet olunca 3 gün gel dedi bu temizliyecek dedi bu ilaç ne ilacı ne için kullanilio yardımcı olurmusunuz

Merhaba
Duphoston doktorumun bana son söylediğini iletiyorum ; ilaç normal olarak içildiğinde adeti düzenler , hamile iken hamilelik başlangıcında bebeğin rahme sıkı sıkı bağlanmasını sağlar dedi bende maşallah ne ilaçmış dedim ama ama ama
doktora sormadan bişey kullanmayın heleki bu iki ilacı doktora sormadan hiç kullanmayın ben ikisini ayrı ayrı kullandım çnk duphaston aylık ve günde bir tane diye kullanıyorum ben diğeri ise adetin ikinci günü sabah ve akşam zaten içinde 10 tane var 5 günde bitiyor bu yüzzden ikisi bir arada kullanılmıyor .,Ama siz yinede doktorunuza sorun lütfenn ..Bol şans.

Back
X