serophene kullandım kist oluşmuş :( var mı aynı şeyi yaşayan

maldiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
146
0
46
Adana
merhaba arkadaşlar.ilk kez serophene kullandım,kistler oluşturmuş,yumurtalıkları fazla çalıştırmış.bunu baskılamak ve kistleri yok etmek için yasmin kullanmya başladım nolacak?aynı durumu yaşayan var mı?

demekki senin yumurtaların büyüyormuş ve çalışıyormuş oyüzden böyle bir etki yapmıştır.
merak etme kalıcı bir kist değil kısa bir ilaç tedavisiyle geçecektir

yani olumlu bir şey mi kistleri saymazsak.ben umudumu kesmeye başlamıştım,psikolojim bozuldu,ilaç kullandım böyle oldu,kullanmasam polikistik over var adetlerim düzensiz.ben napıcam :(

yani benim bildiğim kadarıyla öyle yumurtalıklar iyi çalışınca kist oluşuyor kaç yumurta oluşmuş kaç cm olmuş söyledi mi dr

bi tane oluşmuş ama büyüklüğü ne kadar bilmiyorum.serophene kullandıktan sonra kasıklarımda müthiş ağrı oldu o şikayetle gittiğimde yumurtanın büyümesinden dolayı bu ağrılar olduğunu,hamilelik olmamışsa adet görünce 3.günü gelmemi söyledi.ben de umutlandım hamilelik olabilir demekki diye.ama maalesef adet oldum,3.günü gittiğimdede kistler oluştuğunu ve yasmin kullanmamı söyledi.yasmin hamileliği öteler mi diye de korkuyorum,serophene uygular mı tekrar uygulamazsa napcam.zaten pco var,adet 3ayda bir görüyorum kendi kendine çocuk ihtimali yüzde 0 ,

öyle düşünme ya pkolu olupta kendiliğnden çocuğu olan bir çok kişi var topiklere bak oku onlarf umut olsun sana stres yapma ama ALLAH sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin

amin,sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah.bu yaşadıklarımızda da muhakkak bir hayır var.cevaplarınız için çok teşekkür ederim,beni rahatlattı..

Back
X