Serophene+ovitrelle kullananların ve bu şekilde hamile kalanların topiği...

abihayatim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
123
15
98
Arkadaşlar ben gecen ay serophene+ovitrelle tedavisine başladım ama ilk ayda olmadı bu ay 2. İgnemi oldum beklemedeyim.Benim gibi olan yada bu şekilde hamile kalan arkadaslar varsa deneyimlerini paylasabilir mi lütfen ? İnsan bu donemde kendisine umut olacak şeyler duymak istiyor :( Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...

ben de bu ay iğne oldum henüz 3.günüm bakalım ne olcak sonuç herkes için hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar ben gecen ay serophene+ovitrelle tedavisine başladım ama ilk ayda olmadı bu ay 2. İgnemi oldum beklemedeyim.Benim gibi olan yada bu şekilde hamile kalan arkadaslar varsa deneyimlerini paylasabilir mi lütfen ? İnsan bu donemde kendisine umut olacak şeyler duymak istiyor :KK43: Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...
Ben 1 defa kullandım canım adetim günü güne olurdu o iğne ve ilaçtan sonra 10 gün gecikme oldu hamileyim sandım kan tahlili yaptırdım sonuç negatif rahim filmi falan çektirdim tüpler açık, doktor aşılama yapalim dedi sgk bizimkini karşılamadığı icin şu an beklemedeyim bayram sonuna kadar bende soğan kürüne başladım

bende klomen + ovitrelle kullandım 10 eylülde vuruldum beklemedeyim.....

ben de bu ay iğne oldum henüz 3.günüm bakalım ne olcak sonuç herkes için hayırlısı olsun inşallah

Ben 1 defa kullandım canım adetim günü güne olurdu o iğne ve ilaçtan sonra 10 gün gecikme oldu hamileyim sandım kan tahlili yaptırdım sonuç negatif rahim filmi falan çektirdim tüpler açık, doktor aşılama yapalim dedi sgk bizimkini karşılamadığı icin şu an beklemedeyim bayram sonuna kadar bende soğan kürüne başladım

bende klomen + ovitrelle kullandım 10 eylülde vuruldum beklemedeyim.....
Siteye giremeyeli baya oldu inşallah sizlerden birileri ggüzel haberi almıştır.ben gecen ay 2. İgnemden sonra çok kotu bir donem geçirdim iiğneden 4-5 gün sonra tarif edilemez bi agryla kanamam oldu doktora gittim acklayamadi yani kacak kanamasi falan dedi bir suru tahlil yapti herşey iyi dedi yolladi.ama garip bisilerin olduğunu hissdiyodum.eve geldikten sonra öyle kanamam basladi ki nerdeyse 10 ggün surdu.ve çok yoğun şekilde. Evden bile cikamadm.çok kötüydü.artık doktora gitmeme karari aldik esimle.iğne de olmiycam bütün dengemi bozdu.bi sure kendi haline biraktk.ama bende bu ay soğan kurunu yapmayi düşünüyorum.öyle iste basima gelenler :) sizler ne durumdasnz ?

Siteye giremeyeli baya oldu inşallah sizlerden birileri ggüzel haberi almıştır.ben gecen ay 2. İgnemden sonra çok kotu bir donem geçirdim iiğneden 4-5 gün sonra tarif edilemez bi agryla kanamam oldu doktora gittim acklayamadi yani kacak kanamasi falan dedi bir suru tahlil yapti herşey iyi dedi yolladi.ama garip bisilerin olduğunu hissdiyodum.eve geldikten sonra öyle kanamam basladi ki nerdeyse 10 ggün surdu.ve çok yoğun şekilde. Evden bile cikamadm.çok kötüydü.artık doktora gitmeme karari aldik esimle.iğne de olmiycam bütün dengemi bozdu.bi sure kendi haline biraktk.ama bende bu ay soğan kurunu yapmayi düşünüyorum.öyle iste basima gelenler :) sizler ne durumdasnz ?

Canim üzüldüm inşallah ciddi bişi yoktur. Rabbi. En kısa zamanda yüzünü güldürsun ben hala beklemedeyim 13.gun bugün yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acaba

Canım çok geçmiş olsun benimde o igneden sonra 10 gün gecikti adet oldugumda da 10 gün sürdü 3 ay kadar bu düzensizlik devan etti şimdi normale döndü geri, sogan küründe 10. Günüm 5 günüm kaldı bakalım

Canim üzüldüm inşallah ciddi bişi yoktur. Rabbi. En kısa zamanda yüzünü güldürsun ben hala beklemedeyim 13.gun bugün yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acaba
İn
İnşallah canm.iğneden sonra iğne vücuda hormon verdiği için yanlis sonuç cikabiliyo o yüzden biraz bekle adetin geçtikten sonra yap.14. Günde belli oluyor diyorlar ama bence acele etme.

Canım çok geçmiş olsun benimde o igneden sonra 10 gün gecikti adet oldugumda da 10 gün sürdü 3 ay kadar bu düzensizlik devan etti şimdi normale döndü geri, sogan küründe 10. Günüm 5 günüm kaldı bakalım
Saol canm allah kimseye vermesin.birsey sorucam soğan kurunu nasil ve ne zamanlarda yaptn? BBnde yapicam bi daha ki ay ama çok farkli yapanlar var sn nasl yaptn?

[QUOTinsallah mz, post:bugun 885, member: 476906"]ben galiba adet oluyorum :KK43:[/QUOTE]
Canm insallah olmazsin bugun oldun mu yoksa? İyi haberlerin gelir insallah

Saol canm allah kimseye vermesin.birsey sorucam soğan kurunu nasil ve ne zamanlarda yaptn? BBnde yapicam bi daha ki ay ama çok farkli yapanlar var sn nasl yaptn?
Canım ben adetimin 7. Günü başladım,bazılarıda adet bittikten sonraki 7. Gün diyo ama 14. Gün oluyo öylede yumurtalara faydası olmaz diye adetin 7. Günü basladım 1,5 su bardagı suyu tencerede önce kaynatıyorum kaynadıktan sonra 1 tane orta boy sarı yemeklik soganı sadece kabugunu soyup 6 veya 8 parcaya bölüp 5 dk kapagını kapatıp kaynatıyorum , altını kapatınca kapagı alıp sogumaya birakıyorum ne sıcak ne soguk olcak günde 2 defa 1er su bardagı ben aksam yemeginden önce ve yatcak zaman yapıyorum, 15- 20 dk bekledikten sonra biseyler yiyebilirsin 15 gün yapılcak eger adet olursan 2. Kürede adete 10 gün kala yapmaya baslayip 10 gün yapilcakmıs ben 1. Kürdeyim daha insallah hamile kalırız bu ay :)

[/QUOTE serap0619, post: 37038673, member: 568416"]Canım ben adetimin 7. Günü
başladım,bazılarıda adet bittikten sonraki 7. Gün diyo ama 14. Gün oluyo öylede yumurtalara faydası olmaz diye adetin 7. Günü basladım 1,5 su bardagı suyu tencerede önce kaynatıyorum kaynadıktan sonra 1 tane orta boy sarı yemeklik soganı sadece kabugunu soyup 6 veya 8 parcaya bölüp 5 dk kapagını kapatıp kaynatıyorum , altını kapatınca kapagı alıp sogumaya birakıyorum ne sıcak ne soguk olcak günde 2 defa 1er su bardagı ben aksam yemeginden önce ve yatcak zaman yapıyorum, 15- 20 dk bekledikten sonra biseyler yiyebilirsin 15 gün yapılcak eger adet olursan 2. Kürede adete 10 gün kala yapmaya baslayip 10 gün yapilcakmıs ben 1. Kürdeyim daha insallah hamile kalırız bu ay :)[/QUOTE]
Ayy insallah canim ya.bnde senin gibi yaparm o zaman.bu arada kac yildir bebis istiyosunuz?

Oslemtugba naptin şekerim varmı haber ben hala beklemedeyim bugün 15.gun testte yapmadm

Oslemtugba naptin şekerim varmı haber ben hala beklemedeyim bugün 15.gun testte yapmadm
Canm ben bu ay hic bisi yapmadm sizlerden güzel haberler bekliyorum.adet olduktan snra soğan kuru yapicam bakalm bide onu deniycem.insallh adet olmazsn da bebis haberini aliriz canm.

Canm ben bu ay hic bisi yapmadm sizlerden güzel haberler bekliyorum.adet olduktan snra soğan kuru yapicam bakalm bide onu deniycem.insallh adet olmazsn da bebis haberini aliriz canm.

Inşallah kuzum ya ama şimdi test yaptım negatif acayip moralim bozuldu

[/QUOTE serap0619, post: 37038673, member: 568416"]Canım ben adetimin 7. Günü
başladım,bazılarıda adet bittikten sonraki 7. Gün diyo ama 14. Gün oluyo öylede yumurtalara faydası olmaz diye adetin 7. Günü basladım 1,5 su bardagı suyu tencerede önce kaynatıyorum kaynadıktan sonra 1 tane orta boy sarı yemeklik soganı sadece kabugunu soyup 6 veya 8 parcaya bölüp 5 dk kapagını kapatıp kaynatıyorum , altını kapatınca kapagı alıp sogumaya birakıyorum ne sıcak ne soguk olcak günde 2 defa 1er su bardagı ben aksam yemeginden önce ve yatcak zaman yapıyorum, 15- 20 dk bekledikten sonra biseyler yiyebilirsin 15 gün yapılcak eger adet olursan 2. Kürede adete 10 gün kala yapmaya baslayip 10 gün yapilcakmıs ben 1. Kürdeyim daha insallah hamile kalırız bu ay :)
Ayy insallah canim ya.bnde senin gibi yaparm o zaman.bu arada kac yildir bebis istiyosunuz?[/QUOTE]
13 aydır canım siz ne kadar zamandır istiyosunuz bebek?

[/QUOTE]
Ayy insallah canim ya.bnde senin gibi yaparm o zaman.bu arada kac yildir bebis istiyosunuz?
13 aydır canım siz ne kadar zamandır istiyosunuz bebek?[/QUOTE]
Biz de 9 aydir istiyoruz diyebilirim.ama 2 ay doktora gittim sadece.sizin bi probleminiz var mi? Doktor bende hic bisi yok dedi birsuru tahlillerimi yapti ama hala olmadi iste :( zamani var demekki.

13 aydır canım siz ne kadar zamandır istiyosunuz bebek?[/QUOTE]
Biz de 9 aydir istiyoruz diyebilirim.ama 2 ay doktora gittim sadece.sizin bi probleminiz var mi? Doktor bende hic bisi yok dedi birsuru tahlillerimi yapti ama hala olmadi iste :KK43: zamani var demekki.[/QUOTE]
Bizdede hiçbi sorun yok canım rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı , adetlerim düzenli yumurtam oluşuyor tahlillerde normal ama olmuyor :KK43:

Back
X