Serophene+ovitrelle kullananların ve bu şekilde hamile kalanların topiği...

13 aydır canım siz ne kadar zamandır istiyosunuz bebek?
Biz de 9 aydir istiyoruz diyebilirim.ama 2 ay doktora gittim sadece.sizin bi probleminiz var mi? Doktor bende hic bisi yok dedi birsuru tahlillerimi yapti ama hala olmadi iste zamani var demekki.[/QUOTE]
Bizdede hiçbi sorun yok canım rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı , adetlerim düzenli yumurtam oluşuyor tahlillerde normal ama olmuyor [/QUOTE]
Bizim için hayrli bir zaman var canm allah verene kadar bbekliycez yapicak bisi yok.İnsallah hepimiz icin hayrlisi olur.

Biz de 9 aydir istiyoruz diyebilirim.ama 2 ay doktora gittim sadece.sizin bi probleminiz var mi? Doktor bende hic bisi yok dedi birsuru tahlillerimi yapti ama hala olmadi iste zamani var demekki.
Bizdede hiçbi sorun yok canım rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı , adetlerim düzenli yumurtam oluşuyor tahlillerde normal ama olmuyor [/QUOTE]
Bizim için hayrli bir zaman var canm allah verene kadar bbekliycez yapicak bisi yok.İnsallah hepimiz icin hayrlisi olur.[/QUOTE]
Aminn canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…