serophene ve progestan

pinkpeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
196
1
46
Antalya
doktorum bu ay serophene ve ardından da progestan hapı verdi, serophene i adetin 4. günü kullanmaya başlamıştım, progestan a da yarın başlayacağım, bu ilaçları kullanıp hamile kalan varmı? progestan için yan etkisi çok diyorlar, kullananlarda ne gibi yan etkiler yaptı?

Ben 3 kez serophene ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Bu ay 3.iğnemi oldum ve şuan beklemedeyim. Bana ilk iğnede progestan vermişti. O ay inanılmaz derecede rahiç içinde sızlamalar ve baş dönmeleri yaşamıştım. Hatta bu yüzden hamile olduğumu sanıp kendimi kandırmıştım. Ağrıları bilmem ama başdönmesi progestandan olduğunu düşünüyorum. Zten reçetesinde de yazıyo bu. Ama sonraki iğnelerde progestan vermedi ben de sormayı unuttum..

ben serephone ile aşılama yoluyla hamile kaldım.. aşılama sonrası progestan kullanmadım.. gebeliği öğrenince dün doktorum verdi. günde 3 kez progeston kullanıyorum ve şu an bir yan etki görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…