serseri kizlar neden benle.ugrasiyor

ya allah rizasi ixin bi konuyu da fake diye bulandirmasaniz ...kurunin ya inda yas da yaniyor tamam fake konular oluyor da ..beni bilen bilir fake degilim.arkafas hemen konuyu bulandirmissiniz...turbani sildim.ordan ne polemik yaratacam ya canim sıkkindi bu konuda o gelen maj uzerinede size sormak istedim.nasil.basedicemi...yok ya hemen insa lari sucluyorsunuz şu sitede ne hale getiediniz beni ya bikere de anlayin bikere de empati kurun..yazmiyorum.daha bisey

Senin bu yazdıkların eskiden olan şeyler değil mi herkes seni öğrenci sandı doğru düzgün yazmıyorsun şu yazdığın msj bile yarımyamalak tam anlasak ama anlıyamıyoruz

cok ilginc hikayelerin var kardes, yazi fontu büyüklügü falan da ayni MerveOkanAsk'a benziyor... vallahi cok ilginc

Öncelikle şikayet ediyosun yüzüne kezzap nasıl atıyomuş bakalım. Tehditten şikayet ediyosun gözü korkuyo.

Sonrasında bir tanesini okul çıkışı yakalayıp evire çevire dövüyorsun. Tanınmaz hale getiriyorsun, ertesi gün hepsi ağzının içine bakıyor.

Test edildi onaylandı gülüm varoş mahallesinde okuyordum bir gün birini kıstırıverdim en sonunda. O gün oldu daha görülmediler. Ama benim naif kişiliğimde çok büyük bir kırılma oldu. Asla eskisi gibi olmadım. Bu tipler ezildikçe ezerler.

Öyle yapamam diyorsan Okula şikayet etmeyi unutma. Ben okula da şikayet ettim annesi geldi aldı okuldan gözümün önünde atıldı. Hamileymiş öğrendik ki

Fakesen de aynı durumu yaşayan varsa okur.

Ne okulu yahu kadın evli barklı
ama diyoruz ya yazdığından herkes öğrenci sanıyor eski seyleri yazmış nedense

Nası yanaaaaa
Liseli kızlar evli bir bayanla neden uğraşıyorlar
Evliysen kadınlar seni ona neden bakarsan senin ağzına diyor

Ben de senden çok tuhaf enerji alıyorum depi.
Kendini piremses peri sanmalar bişeyler
İnsanlar benim yanımda rahat edemiyo benim farklı bi havam varmış muhabbetleri
Ben ziyan mı oldum yakınmaları
Git kendine uğraşacak bişey bul
Valla
İçindeki hırsı bi işte kullan o zaman kendini gerçekleştirebilirsin bence.
Yoksa böyle depresif bi hayat çekmek sana da zor be.

Bu konularla eğlence mi yaratılıyor yani komik mi
Burda insanlar dertleşiyor doğru varsayıp sana yardımcı oluyor ..
Ha söylediğin yalan eğlence niteliği taşıyor eğleniyorsun ya
Sana yakın derdi olan birçok insan çekinip konu açamıyor belki de omların işine yarayacak
İnsanların ilgi odağı olmak mı amaç bunu daha farklı sekilde de yapabilirsin sanal dünyada farklı bi sen yaratarak değil
Ama güzel senaryoların var kitaplaştır bak boyle ol ilgi odağı

Evde durmaktan kafanda kuruyorsun ablacım. İş bul çocuğu kreşe ver. İş bulamam diyorsan zaten kimse kapalı camın kapının ardından geçip sana kezzap falan atmaz. Tv izle çay iç. Bebeğin varmış onunla otur. Yapma böyle şeyler kendine. Tamam güzelsin ziyan oldun maddi sıkıntıların var ama ekstra sıkıntı yapma kendine. Relax ol anlayacağın..

Öyle garip konular açılıyor ki insan bazen ne diyeceğini bilemiyor gerçekten

Yine de yazayım fikrimi:
Hayatta enerji ve çekim yasası diye birşey var, hep size denk gelmesinin bi sebebi vardır muhakkak. Farkında olmadan karşı tarafı sinir edecek birşey yapıyorsunuzdur ya da fazla korkak bir enerji yayıyor olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…