Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sert kalın telli saç sorunu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Littlemore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
471
344
103
Kızlar saçlarım sert kalın telli kolay şekil almaz. Beyazlarım da çok ve saçımda boya vs de yok. Ama çok yıpranmıs görünüyor. h&s kullanıyorum. Ne maske ne krem kullanmıyorum. Gratıse gittim bisaürü marka ceşit var.
BAZIları onları boşver hindistancevizi yagı sür diyor.

Sizler ne kullanıyorsunuz. Önereceğiniz ürün varmı

Benim de saçlarım sert yapılı ve kurudur. Gratis'ten bir şey almayın bence, hepsi kimyasal. Ve geneli işe yaramıyor.
Ben doğal çözümlerden yanayım. Bir sprey şişesine at kuyruğu yağı, tatlı badem yağı, birazcık zeytinyağ ve hindistancevizi yağından koyuyorum. Biraz da su ekliyorum. Çalkalayıp saçlarımın uçlarına yediriyorum. Diplerine olmamak kaydıyla diğer yerlere de sürebilirsiniz. Bunu bir kaç günde bir ya da çok beter durumdaysa her gün yapmayı deneyin bi bence.

Mrb kizlar, benim de salarim kalin telli, kuru ve cansiz duruyor. Parlatmak ve beslemek icin neler yapmaliyim. Acil yardim lutfen

Evet ben oyle yapiorm hindsitan cevizi yagi argan yavi zeytin yagi birazda mayonez ve keratinli sac kremi koyup karistiorm mayonez de yumurtadan yapildigi icin saglik acisindan. 4 5 saat bekletiorm guzel oluor bnmde kalin telli ve gür saclarim ve sariya boyuorm ise yarior boyaya ragmen

Beabeauty biotin kafein kullanıyorum. Benım saçta da beyaz var ve kalın telli. Bu dediğim benım sacıma iyi geldi. 7.5 tl kampanyada şimdi. Diplere cok sıkmadan uçlara kullanıyorum. Yumuşacık oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…