- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
imkanın varsa botox yaptır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın cevremde cana yakınlığımla giriskenligimle vs bilinirim.dediginiz gibi kendimi rahat hissettiğim yerde otomatikmen yumusuyorumBende suratsız tabir edilecek derecede sert mizacliyim ve ciddi bir ifadem vardır özellikle yapmıyorum ama bazı ortamlar ve insanlar istemsiz bir şekilde tebessüm etmeme sebep oluyor .
Bir grup insan var mesela Güler yüzlü canayakin olduğumu soyler bu onlardan kaynaklı sanırım sevdugim huzurlu hissettiğim kişi ve ortam olunca farkinda Olmadan tavrın yumuşuyor.
Ayrıca bulunduğunuz ortamdaki tipte birisinin yanında bende suratsız olurum hatta durmam muhtemelen ..
Pessimist optimist anlamam onlardanKaslarinizin arasinda o cizgi varsa ben ona sert mizac demem. Baya elinizde olan bisey bu. Ornek veriyim gunum kotu gecince ve eve gelince annem der hemen "kaslarinin arasinda cizgi olusmus, ne oldu yuzun asik moralinmi bozuk'. Tum gun boyunca olumsuzluklara odaklandigim icin oldugunu biliyorum. Ama cogu zaman positifimdir ve cok gulec ve konuskanimdir. Yoldan her gecene gulumsemiyorum tabi, ama hayata positif bakarim ve sukrederim. Pessimist degil optimist bi yapim vardir. Bence bu insanin ömrunu hem uzatir, hem mutlu kilar, hemde guzellestirir :)
Zamanla belirmeye basliyor dediniz. Buda demek oluyor ki belki farkinda olmadan cok cabuk modunuz dusuyor ve yuzunuze yansiyor.Pessimist optimist anlamam onlardanama pozitif bir insanımdır.hic bir şeyi sorun etmem.aman olsun düzelir derim.o çizgi de gerçekten elde olmayan birşey.sizin ki bir gün de çıkıyor galiba
benim ki zamanla belirmeye başlıyor.yas geçtikçe.suan çizgi görünmüyor ama kaslarımı cattigimda görünüyor
28 yaşındayım daha erken değil miimkanın varsa botox yaptır
Bilmiyorum ki takmamaya çalışırım aslında.ama moralim bozulunca tam bozulurZamanla belirmeye basliyor dediniz. Buda demek oluyor ki belki farkinda olmadan cok cabuk modunuz dusuyor ve yuzunuze yansiyor.
28 yaşındayım daha erken değil mi![]()
Cizgiden dolayı diyorsanız tam oluşmadi.hani belli kırıştığımda ilk orası kırışacak.zaten maddi imkandan dolayı da yaptiramam şimdilikevet erken ama ihtiyacın varsa yaptıracaksın ,
dün 23 yaşında bir genç kızın göz kapagı amelıyatı olusunu gördüm , intgramda,
Cizgiden dolayı diyorsanız tam oluşmadi.hani belli kırıştığımda ilk orası kırışacak.zaten maddi imkandan dolayı da yaptiramam şimdilik
Teşekkür ederim araştırmam gerekçizgi kırışıklık için demedim canım , ifade yumuşatıyorlar bir fikir al istersen ,
Bende moralim bozulunca etkiler beni ama genel olarak cok cok az bu. Hatta bazen yuzumu asinca o kdr belli olurki, annem " duzgun bak kizim, kirisiklik belirmis kaslarinin orasinda iz kalir yoksa " der. Sonra bunu demesi bile benim deli gibi gulmemi saglar " annem kirisikligida bilirmis, onemde verirmis gorunuse yasini almis kadin' diye.Bilmiyorum ki takmamaya çalışırım aslında.ama moralim bozulunca tam bozulur
Bende moralim bozulunca etkiler beni ama genel olarak cok cok az bu. Hatta bazen yuzumu asinca o kdr belli olurki, annem " duzgun bak kizim, kirisiklik belirmis kaslarinin orasinda iz kalir yoksa " der. Sonra bunu demesi bile benim deli gibi gulmemi saglar " annem kirisikligida bilirmis, onemde verirmis gorunuse yasini almis kadin' diye.
Ben anlik sinirlenirim sonra hemen positifim.
O kirisiklik varsa fazla moraliniz bozuluyor fikrimce bi cok seye farketmeden.
Sagliga bile zarardi bu moral bozmalar.
Degisin diyemem illa elinizde degil.
Baska bi onemli bilgi, yuzunuzu cok cok iyi nemlendirin ve bolca su icin. Yuzdeki kirisiklik nemsizlikten olur genellikle. Ben ruyamda beni etkileyn bisey gordgumde aynada sabah goruyorumki kirisiklik belirmis kaslarimin arasinda. Sonra bol suyla yikiyorum, tonik kullaniyorm, nemlendiriyorum bol bol yuzum parliyor sabah resmen kremden. O krem zaten yavas yavas emiliyor yuzumden parlaklik gidiyor sonucta uzerine birazda pudra yapinca. Sonuc olrak cildim kirisik durmuyor. Suyuda yabana atmayin. Benim yatagimin bas ucunde 500 mllik bi su sisei vardir, ayri bi sisede cantamda durur hep. Her gittigm yere gotururum. Dun belediyeye gittim, bi cok randevu yaptigim calisan " bisey icermisin" diye sordu. Dedimki "yok sagol'. Sen hic bisey icmiyosun her sormamda dedi. Dedim " dogru, cunku yanimda hep bi sise su var, sasmaz". Yolda elinde sise olan bi kiz gorurseniz bilinki o benim :)
Su önemli gerçek ten arttırmam lazım.birde modum cabuk düşer.ondan da olabilir bu çatıklikBende moralim bozulunca etkiler beni ama genel olarak cok cok az bu. Hatta bazen yuzumu asinca o kdr belli olurki, annem " duzgun bak kizim, kirisiklik belirmis kaslarinin orasinda iz kalir yoksa " der. Sonra bunu demesi bile benim deli gibi gulmemi saglar " annem kirisikligida bilirmis, onemde verirmis gorunuse yasini almis kadin' diye.
Ben anlik sinirlenirim sonra hemen positifim.
O kirisiklik varsa fazla moraliniz bozuluyor fikrimce bi cok seye farketmeden.
Sagliga bile zarardi bu moral bozmalar.
Degisin diyemem illa elinizde degil.
Baska bi onemli bilgi, yuzunuzu cok cok iyi nemlendirin ve bolca su icin. Yuzdeki kirisiklik nemsizlikten olur genellikle. Ben ruyamda beni etkileyn bisey gordgumde aynada sabah goruyorumki kirisiklik belirmis kaslarimin arasinda. Sonra bol suyla yikiyorum, tonik kullaniyorm, nemlendiriyorum bol bol yuzum parliyor sabah resmen kremden. O krem zaten yavas yavas emiliyor yuzumden parlaklik gidiyor sonucta uzerine birazda pudra yapinca. Sonuc olrak cildim kirisik durmuyor. Suyuda yabana atmayin. Benim yatagimin bas ucunde 500 mllik bi su sisei vardir, ayri bi sisede cantamda durur hep. Her gittigm yere gotururum. Dun belediyeye gittim, bi cok randevu yaptigim calisan " bisey icermisin" diye sordu. Dedimki "yok sagol'. Sen hic bisey icmiyosun her sormamda dedi. Dedim " dogru, cunku yanimda hep bi sise su var, sasmaz". Yolda elinde sise olan bi kiz gorurseniz bilinki o benim :)
kaşlarının ortasına botox yaptır. 38 yaşındayım botox yaptırdığım tek yerim kaş arası. kaç çatma mimiği insanı kızgın gibi gösteriyor, kaş arası botoksundan sonra yüzümde adeta meleksi bir ifade olduKeskin bi şekli yok ama kaşlarımın ortasında çizgi oluşmaya başladı![]()
Heh tam da bu.beni anlattınız sanki.beni de tanıyanlar çok sert görünüyorsun ama hiç de öyle degilmissin çok iyisin vs derler.bu insanın bilerek yaptığı bişey değil, mizaç sonuçta. ben de iş yaparken bişeylerle uğraşırken suratsız görünüyormuşum. ne zman bi işim olsa bişeyle uğraşsam bunu derler. seni tanımasak bu suratını gören seni huysuz çekilmez biri sanardık der. ama konuşurken falan hep güleryüzlüyümdür. bunu bilerek yapmıyorum. sizde bunu dğeiştiremezsiniz ki.
Ben sert mizaç ve altında yatan yumoşluğa bayılırımmmm![]()
Aa öyle mi Gerçek ten o kadar farketti yani ne güzel.hic aklıma gelmemişti vallahi.simdilik maddi durumdan yaptiramam ama ilerde kesin yaptırmalıyım.kaşlarının ortasına botox yaptır. 38 yaşındayım botox yaptırdığım tek yerim kaş arası. kaç çatma mimiği insanı kızgın gibi gösteriyor, kaş arası botoksundan sonra yüzümde adeta meleksi bir ifade oldu![]()
Dinlediğiniz konuşma da pek güler yüzle dinlenecek cinsten değilmis aslında ya neyse. Keşke densiz teyzeye uyup salon kadını cizgisini terk etmeseydiniz.Selamlar
Benim derdim de bu.normal dururken bile yüzümde ki sertlik.asık surat mi desem.
Bugun kv nin arkadaşları oturmaya gelmiş bende gittim.bir tanesi kapıdan girdi(ilk defa gördüm) başladı gelinine kvsine saydırmaya.
o.... gelin,bilmem ne kaynana falan filan.agzim açık dinledim.neyse dedim.sonra döndü bana sen niye mutsuzsun suratın niye asık falan dedi.bende dedim yoo mutsuz falan değilim gayette iyiyim benim mizacim böyle.hıııı yaptı o da.sonra biraz zaman geçti.benim gelinim çok güler yüzlü dedi. Öncesin de saydiriyodu geline.gelin evli ve hamileyken bunun oğluna kaçmış.cocuga bakarım ben falan demiş oğlu.ben de o'na dedim kusura bakma da senin oğlun çok midesiz nasıl evli kadını kaçırır dedim.
normal de böyle konuşmam ilk tanidiklarima ama kadın çok labali olunca bende öyle konuştum
Sert mizaçlı olduğumu ben zaten biliyorum.hic de istemedigim birşey ama ne yapıyım Allah vergisi.
Sizlerden de var mı benim gibi? Biraz daha yumuşak görünmek için ne yapabilirim?