• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sert mizaçlı olmak

Ne güzel anlatmışsınız, ayyy çok özendim yaa. :KK200:
Eşim hiç istemiyor bu arada :KK43: çok karşı, kötü örnekler gibi olacak sanıyor :KK43:
Çaktırmadan yaptıracağım bu gidişle. :KK70:
Gerçi sonuçta belli olacak bu anlattığınız doğrultusunda :KK70:
valla hiç dışardan anlaşılacak gibi birşey değil bu yani normal uyurkenki bebeksi halimiz gibi oluyor bir değişiklik olmuyor yani yüzümüzde sadece kızdığınızda kızdığınızı anlamayacak o kadar ;)

Selamlar
Benim derdim de bu.normal dururken bile yüzümde ki sertlik.asık surat mi desem.

Bugun kv nin arkadaşları oturmaya gelmiş bende gittim.bir tanesi kapıdan girdi(ilk defa gördüm) başladı gelinine kvsine saydırmaya.
o.... gelin,bilmem ne kaynana falan filan.agzim açık dinledim.neyse dedim.sonra döndü bana sen niye mutsuzsun suratın niye asık falan dedi.bende dedim yoo mutsuz falan değilim gayette iyiyim benim mizacim böyle.hıııı yaptı o da.sonra biraz zaman geçti.benim gelinim çok güler yüzlü dedi. Öncesin de saydiriyodu geline.gelin evli ve hamileyken bunun oğluna kaçmış.cocuga bakarım ben falan demiş oğlu.ben de o'na dedim kusura bakma da senin oğlun çok midesiz nasıl evli kadını kaçırır dedim.
normal de böyle konuşmam ilk tanidiklarima ama kadın çok labali olunca bende öyle konuştum

Sert mizaçlı olduğumu ben zaten biliyorum.hic de istemedigim birşey ama ne yapıyım Allah vergisi.
Sizlerden de var mı benim gibi? Biraz daha yumuşak görünmek için ne yapabilirim?
Ben de saf mizaçlıyım. Gelen vurur geçen vurur bana 🤦🏼‍♀️valla

Bende öyleyim ve kulağıma geliyordu yada direk yüzüme diyorlar seninle ilk tanıştığımız da çok serttin suratsizdin diye çok üzülüyordum. Sonradan alıştım. Banane herkes mükemmel mı? Ben diyor muyum seninle ilk taniştigimizda hafif kadın gibiydim diye:KK70: :KK70: :KK70:

Ben de saf mizaçlıyım. Gelen vurur geçen vurur bana 🤦🏼‍♀️valla
Bende saf mizaclıyım bazıları surekli aglıyomussun gibi duruyorsun der goz bebeklerim buyuk ondan
Gorunusum itibarıyla kimse beni sallamaz yani onemli bir durum varsa karsıda anlamaz o duymaz saf muamelesi yaparlar
Bende bu sayede herkesin herşeyin bilirim bu benim avantajım aslında biri bişey dediğinde dilimde lafım bol olur sende boylesin soylesin diye
Tek kotu yanı kimsenin bana kusmemesi kussunler benimle valla cok gıcık oluyorum

Selamlar
Benim derdim de bu.normal dururken bile yüzümde ki sertlik.asık surat mi desem.

Bugun kv nin arkadaşları oturmaya gelmiş bende gittim.bir tanesi kapıdan girdi(ilk defa gördüm) başladı gelinine kvsine saydırmaya.
o.... gelin,bilmem ne kaynana falan filan.agzim açık dinledim.neyse dedim.sonra döndü bana sen niye mutsuzsun suratın niye asık falan dedi.bende dedim yoo mutsuz falan değilim gayette iyiyim benim mizacim böyle.hıııı yaptı o da.sonra biraz zaman geçti.benim gelinim çok güler yüzlü dedi. Öncesin de saydiriyodu geline.gelin evli ve hamileyken bunun oğluna kaçmış.cocuga bakarım ben falan demiş oğlu.ben de o'na dedim kusura bakma da senin oğlun çok midesiz nasıl evli kadını kaçırır dedim.
normal de böyle konuşmam ilk tanidiklarima ama kadın çok labali olunca bende öyle konuştum

Sert mizaçlı olduğumu ben zaten biliyorum.hic de istemedigim birşey ama ne yapıyım Allah vergisi.
Sizlerden de var mı benim gibi? Biraz daha yumuşak görünmek için ne yapabilirim?
Vallaha aynı ben mutluykenbile sert görünüyorum. Ama mutluyum herkes ona göre yaklaşıyor. 😂😂

Kaşlarınız da çatık mı? O da çok etkiliyor. Tavsiye etmemekle beraber bir yakınım bu yüzden kaş arasına botox yaptırmıştı sadece. Sonuçtan memnun kalmıştı, yüzü daha sevimli olmuştu. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim :)
Evet o da etken böyle gorunmemde

Canım güler yüzlü oluncada sana her istediklerini yaptirabilceklerini sanıyorlar yüz buluyorlar yani biraz aşık yüz iyidir bence cesaret edemezler kolay kolay ciddiyeti severim ben acikcasi güler yüzlü olmak istiyorsan gülümseyeceksin bu kadar basit ama mizaç bu insan değiştiremez kolay kolay

Canım güler yüzlü oluncada sana her istediklerini yaptirabilceklerini sanıyorlar yüz buluyorlar yani biraz aşık yüz iyidir bence cesaret edemezler kolay kolay ciddiyeti severim ben acikcasi güler yüzlü olmak istiyorsan gülümseyeceksin bu kadar basit ama mizaç bu insan değiştiremez kolay kolay
Isteyerek gülmeye çalışınca da çok yapmacik duruyo ben de onu sevmiyorum.komik bisey varsa gülerim tabi 😂

Kimi insan güler yüzlü ,kimi insan sert mizaçlıdır ,neden kendini değiştirmek istiyorsun ki ,insanları memnun etmek için mi ,benimde mizacım sert ,dediğin gibi kaşlarımın arasında çizgide oluştu ,bana ne kim hakkımda ne düşünürse düşünsün ,kafana takma bence kendini olduğun gibi sev ,sen insanları olduğu gibi kabul ediyorsan, onlarda seni olduğun gibi kabul etmeli .

Kimi insan güler yüzlü ,kimi insan sert mizaçlıdır ,neden kendini değiştirmek istiyorsun ki ,insanları memnun etmek için mi ,benimde mizacım sert ,dediğin gibi kaşlarımın arasında çizgide oluştu ,bana ne kim hakkımda ne düşünürse düşünsün ,kafana takma bence kendini olduğun gibi sev ,sen insanları olduğu gibi kabul ediyorsan, onlarda seni olduğun gibi kabul etmeli .
Haklisiniz aslında.oldugum gibi kabul etmeliler tabi

Yakın cevremde cana yakınlığımla giriskenligimle vs bilinirim.dediginiz gibi kendimi rahat hissettiğim yerde otomatikmen yumusuyorum
Kesinlikle öyle .. Ve demek ki ortamdan dolayı böyle oluyorsunuz bence sizde sorun yok yanımda birisine had aşan yorumlar yapılınca ben de darlaniyorum ve bu yuzmden çok belli oluyor normal olan bizimki bence yani gelinine o.. diyen birisine gulumsemek karaktersizlik bence ..

Ayrıca : gelini evliyken oğluna hamile olarak kaçıp geldi diye o.. oluyorsa evli kadına göz koyup ona kucak açan minnos oglu sütten çıkma ak kaşık mi ?? Uyuz oluyorum böyle tiplere bir olayda iki taraf vardır ya

Kesinlikle öyle .. Ve demek ki ortamdan dolayı böyle oluyorsunuz bence sizde sorun yok yanımda birisine had aşan yorumlar yapılınca ben de darlaniyorum ve bu yuzmden çok belli oluyor normal olan bizimki bence yani gelinine o.. diyen birisine gulumsemek karaktersizlik bence ..

Ayrıca : gelini evliyken oğluna hamile olarak kaçıp geldi diye o.. oluyorsa evli kadına göz koyup ona kucak açan minnos oglu sütten çıkma ak kaşık mi ?? Uyuz oluyorum böyle tiplere bir olayda iki taraf vardır ya
Ben de o yüzden kadına dedim zaten gelin normal değil ama oğlun hiç normal değil dedim.

Mizac değişmez. Bendede mahkeme duvari gibi. Aslinda cok cana yakin, konuşkanimdir ama yüz hatlarim sert.
Kaşları inceltim ve sac rengimi açtım. Pembe ruj vs. Sürerek hafif yumuşatiyorum ama tanimayan kişiler genelde çekinirler benden.

Back
X