Sertab Erener Emre Kula ile evlendi

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Haberler>Kelebek>Paparazzi Haberleri>Sertab Erener Emre Kula ile evlendi
Sertab Erener Emre Kula ile evlendi
ÜNLÜ şarkıcı Sertab Erener, İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde bir süredir isminin anıldığı gitarist Emre Kula ile dünya evine girdi.
DHA6 Temmuz 2015
30291223.jpg

Seferihisar Belediyesi’nde 4-5 kişinin katılımıyla düzenlenen nikahı; CHP’li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kıydığı belirtildi. Mutluluğa "evet" diyen Sertab Erener ile Emre Kula çiftinin, nikahın ardından ilçede tatillerine devam ettiği öğrenildi. Süpriz bir şekilde evlenen Sertab Erener ve Emre Kula çifti aldıkları bu ani kararı ailelerine bilehaber vermeden gerçekleştirdiler.

30291393.jpg

30291395.jpg

Geçtiğimiz günlerde de adının aşk dedikodularına karıştığı gitarist Emre Kula'yı Babylon'da dinlemeye giden Sertab Erener, fotoğraflarını çeken muhabirlere "Beni çekmeyin. Bir sevgilim olsa aslan gibi çıkarırım. Ama böyle sanki suç işliyormuşum gibi hissediyorum.” diyerek tepki göstermişti.

mutluluklar dilerim ama sertab çok acele karar verdi gibime geliyor 18 sene bir adamla birliktelik yaşıyorsun ayrılır ayrılmaz daha 3 gündür tanıdıgın adamla evlen ve birde aralarında epey yaş var gibi

adam ün şöhret peşinde gibi geldi bana yoksa yıldırım aşkı olduğuna kimse inanmaz herhalde

X