Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde ayni sendrom var, dün ögrendik...
azosperminin en ciddi sebebiyle boğuşuyoruz sanırım.yapılan testis biyopsisi sonucu sertoli cell sendromu olduunu öğrendik.bekliyoruz...
bizde ayni sendrom var, dün ögrendik...
kusura bakma canim, hafta sonlari pek giremiyorum, ama hafta ici hergün bakiyorum.
Esim hastalik gecirdi ve kemoterapi yapmak zorunda kaldi, yani bizde nedeni belli.
Tek umudum vücudun toparlanmasi, onu da allah bilir artik, bol bol dua ediyorum.
Hormonlarda testesteron biraz yüksek, gerisi normal. Genetik tahiller yapmiyorlar. Almanyada bu konunun üstüne pek düsen yok, yani sana direk evlatlik alin diyorlar.
ümitsizlige kapilma sakin, bakarsin hersey düzelir.
Bende kimseyle konusamiyorum bu konuyu, sadece anneme diye bildim. Bide böyle caresiz olmak, cok kötü birsey.
Bende keciboynuzu aldim, bakalim faydasi olcakmi. Bide hücre yenileyen haplar varmis, onlardan siparis etcem.
cnm azospermi olanlar gelin burada dertleşelim topiğinde bahar85 arkadaş var
onunda eşi 2 sefer kemoterapi gördükten sonra azospermi olmuşlar ve 1 yıllık yoğun tedavi ve bitkisellerle şuanda 5 mlyon gibi bi spermleri var istersen bi onunla görüş derim ben...