Çok üzüldüm geçmemesine , şu an tatildeyim gece okudum ama dedim mutlaka cevap yazacağım çünkü bunu yaşayan bilir bir kişiye bile faydam olur duasını alırsam çok mutlu olurum . Benim kullandığım s… ıle başlayan iyi bir marka var onun Alfa lipoik asit koenzim q 10 ıkısı beraber olan formu . Birde başka bir şeyi burda yazmayı umutmuşum , asıl o bana iyi geldi diye düşünüyorum. Benim yengem hemşire aynı sorun onda da olmuş yıllarca gitmedikleri doktor kalmamış en son bir doktor çay ağacı yağı bir çay bardağına 2,3 damla damlat sabah ogle akşam gargara yap demiş yapmış geçmiş o da bana söylemişti onu da yaptım . Açıkçası ondan sonra duzeldigimi düşünüyorum . Sizde yapın ama en kaliteli yağı alın ben badena..rel adında var ya onu kullandım . Hatta bir ara tekrar geliyor gibi oldu yine gargaraya başladım ve geçti, umarım şifa olur , beyinde gececegını düşünün demiyorum hiç bir şeyiniz olmadığını düşünün ve buna inanın , dilinizle ağız içini kurcalayıp devam ediyor mu diye kontrol etmeyin , aklınız diliniz ve ağzınızda olmasın inanın geçiyor