merhaba cnm benim eşimde sercolly cell only teşhisi konan bir hasta ben kendimden bahsedeyim
7 yılldır evliyim eşimin azosperm hastası olduğunu evliliğimizin 3.cü ayında öğrendik ve eşim 2006 da tese oldu dr. bize sizin çocuğunuz olmaz gidin bi daha gelmeyin dedi biz yıkıldık üzerimizde ki şoku atlatıp hemen araştırmay abaşladık yıllardır eşim ne bitkiler ,ne ilaçlar, çakşır otları, incir kürleri aklınıza ne gelirse yaptı sonuç hep 00
2010 emre bakırcıoğlunda micro tese oldu bende hazırlandım amna sonuç gene aynı çıktı
,emre bey bize eşinde damarlar kuru yok kupkuru hiç bişey yok dedi biz gene yıkıldık

ardından semih özkan kaan aydos bitkisel takviyeler hiç bişay çare olmadı sonra tesadüf bi arkadaş bizim azo sayfasına celallettin peru diye dahiliye dr. dan bahsetti bende son çare deneyelim dedim eşime ve gittik
eşime tetkikler yapıldı varikosel çıktı eşimde ocak ayında varikosel ameliyatı oldu
ve ardından 3 aylık tedavi süreci geldi ve sperm testti yaptık
ilk defa eşimde 1 milyon hücre çıktı..

ve ardından 3 aylık tedavi süreci daha oldu geçen haziran ayının 13 de sperm testti verdi eşim veeeeeeeeeeee
alahıma hamdolsun ki 7 yıllık evliliğim boyunca ilk defa ilk defa
6 TANE SPERM ÇIKTI NORMAL YOLLAAA

VE EŞİM HALA TEDAVİYE DEVAM EDİYO KISMETSE BAYRAMDAN SONRA GENE TEST VERECEK ÇOK VE KALİTELİ SPERMLER ÇIKTIYSA DONRURUP TÜP BEBEK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZZZZZZZZZZZZZZZ
cnm biz yılallrca kaan hocay agittik hep klomen ve bi başka ilaç verip gönderiyordu bizi her seferin de de hadi ameliyat olun belki çıkar diyordu bence bi an önce celallettin beye gidinnnnnnnnnnn
çok yazdım hakkınızı helal edin amam böyle güzel haberleri vermek başkalarına da umut olsun diye yazıyorum ki oluyo işte canlı şahidi benim kızlar darısı sizler olsunnnnnnnnnnnnnnnnn