Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gercekten önermiyorum 19 gün önce oldum ve keske olmasaydim diyorum burun deliklerimin biri büyük biri kücük ve cok ayriklar bide asla nefes alamiyorum. Sunuda eklemek istiyorum istedigim burunu kendisine tarif ettim asla istedigim gibi yapmadi cok pismanim
Gercekten önermiyorum 19 gün önce oldum ve keske olmasaydim diyorum burun deliklerimin biri büyük biri kücük ve cok ayriklar bide asla nefes alamiyorum. Sunuda eklemek istiyorum istedigim burunu kendisine tarif ettim asla istedigim gibi yapmadi cok pismanim