Servet Avcısı - Atv

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
12
358
40

“SERVET AVCISI” aşka ve sevgiye olan bütün inancını, zengin bir kadın uğruna terk edildikten sonra kaybeden Zeynep ile amcasının kendisini, sevmediği zengin bir kızla evlendirme baskısına dayanamayan Kerem’in aşkının hikayesidir. Bu ikili ile Tefeci Ayı Kazım, Zengin Kadın Avcısı Yalçın, bir müzik grubunun üyeleri ve diğer renkli pek çok karakterin yolu bir tatil köyünde çakışır ve aşk; oldukça komik, heyecanlı ve duygusal olaylar örgüsü içinde sürprizlerle gelişir.

Benim söyleyeceğim tek şey tamamen taklit bi yapım izleyenler varsa bilirler zamanında türkan şorayla aytaç armanın şu an ismini hatırlayamadığım bi filmi vardı aynen ondan alıntı yapılmış felaket bi dizi bi bölümünü izledim hiç beğenmedim yeni sezonada zor gelir zaten ama izleyenede saygım var na diyim

ben izliyorum bence iyi...müzeyyen daha güzel zeynepten bence........bırde BERKSAN var dıye izliyorum.......

bizim çocuklar çok seviyo onlar izlerken takılıyorum ama yapmacık geldi elettirik alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…