Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok gecmıs olsun benım bazen 30 26 23 21 25 28 boyle degısıyor her gun hastanede yattımz acaba oturmak yasak mı kı ya da ne yapmamız lazımBen de yatıyorum canım. Ben de hunileşme de var. Ne kadar çıktı canım kısalık?
Ben de dün hastaneden çıktım. Siz neden yattınız? Çok teşekkür ederim. 23 mm ydi en son. Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici de vuruldum. Haftaya randevum var. Yemek yerken 10 dk oturtabilirsin dedi doktorum.Canım cok gecmıs olsun benım bazen 30 26 23 21 25 28 boyle degısıyor her gun hastanede yattımz acaba oturmak yasak mı kı ya da ne yapmamız lazımsızın kac cıktı
Kısalıktan dolayı yattım ben duan kacıncı haftadasınız bende onların hepsını vuruldumBen de dün hastaneden çıktım. Siz neden yattınız? Çok teşekkür ederim. 23 mm ydi en son. Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici de vuruldum. Haftaya randevum var. Yemek yerken 10 dk oturtabilirsin dedi doktorum.
25+5 teyim yani 26. Hafta oluyor. Siz?Kısalıktan dolayı yattım ben duan kacıncı haftadasınız bende onların hepsını vuruldum
Yani yatmak daha iyi bizim için canım. İnşallah zamanında ve sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.29+2 yım ben canım natde benım cıkmamıstı ama bende 26/6 da yatmıstım hastaneye epey kaldı oturmanın yasak oldugunu bılmıyodım
Neden çok yattınız hastanede?29+2 yım ben canım natde benım cıkmamıstı ama bende 26/6 da yatmıstım hastaneye epey kaldı oturmanın yasak oldugunu bılmıyodım
Çoğu kişi yaşıyor bunu canım vücut kendi yapıyor. Kabuzlık evet hareketsizliktem de oluyor maalesef.Kısalıktan dolayı o kadsr yatırdılar canım ben hep yatıyorum ama yarı zamanlı oturuyordumda hamılelıkte yasadıgımız kabızlıkta o zaman buna etkı yapıyordur. Neden basımıza geldı sebebını cok merak edıyorum
Benim de geçen hafta çıktı. En ufak Ağrı’da evhamlı oldum.Probıyotık ıcıyorum bol bol aslında hareketlıydım epey ama duyunca cok sasırdım canım bende 26/6 da gözüktü boyle bır sey