Premature Bebekler Servikal yetmezlik erken doğum ve 2. gebelik

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Seni cok iyi anliyorum evet kaybimizin yeri dolacak gibi hissedip bi an once olsun istiyoruz bendede var ayni durum.Ben bi arkadasimin yakini olan bi perinatologla görustum dün hamile kalinca gel mutlaka dedi.Yakindan izlenmen gerekli titizlikle dedi.Su an kilo ver hamilelik niyetine girmeden 3 ay once folik asite baslamalisin dedi.eger demir eksikligi sorununda varsa mutlaka tahlillerini yaptir ve tedavi ol dedi.Bilgin olsun seninde

Sağol canım olmaz mı? Doğumda çok kan kaybettim kan hapı verdiler içiyorum.. Ki hala ara ara kanamam var 15 gün filan oldu sanırım.. tam olarak 40 gün mü sürdü seninde? İstanbulda mısın? Hem jinekologa hem perinatologa başlıycam bende.. şu lohusalık bi geçsin de.. 6 ay ara vermemiz gerekiyomuş sanırım.. RABBİM bi'daha yaşatmasın..

Sağol canım olmaz mı? Doğumda çok kan kaybettim kan hapı verdiler içiyorum.. Ki hala ara ara kanamam var 15 gün filan oldu sanırım.. tam olarak 40 gün mü sürdü seninde? İstanbulda mısın? Hem jinekologa hem perinatologa başlıycam bende.. şu lohusalık bi geçsin de.. 6 ay ara vermemiz gerekiyomuş sanırım.. RABBİM bi'daha yaşatmasın..

Evet bende istanbul dayim. tam.40 gun surdu 40. Gün regl oldum.Yalniz bu ay olmadi maalesef neden bilmiyorum bekliyorum halen.

Evet bende istanbul dayim. tam.40 gun surdu 40. Gün regl oldum.Yalniz bu ay olmadi maalesef neden bilmiyorum bekliyorum halen.
Bende pko var zaten adetim düzensizdi.
Bakalım şimdi nasıl olacak?
Hemşeriyiz o zaman İstanbullu olarak=)
Kaç gün geçti? Korunuyosunuz dimi?

Bende pko var zaten adetim düzensizdi.
Bakalım şimdi nasıl olacak?
Hemşeriyiz o zaman İstanbullu olarak=)
Kaç gün geçti? Korunuyosunuz dimi?
7 kasimda sezeryanla dogum yaptim ben.Doktor normal dogur diye yalvardi ama doguramadim o an o psikolojiyle istemedim yani.Simdi keske normal yapsaymisim diyorum ama.Cunku ben zaten son 3 gun dogum sancisi cektim.En sonunda suyu bitincede almak zorunda kaldilar.2.5 al oldu mayista bitecek 6 aylik korunma.surem.dogum kontrol hapi ile korunuyordum daha once.Simdi dogum kontrol hapi kullanma dedi doktorum esin korunsun dedi onu dinliyorum.beylikduzu tarafindayim ben buralarda cok iyi doktorlae olmadigi icin bakirkoye gidiyorum tum hastane ve doktorlari denedim hepsi musteri gozuyle bakiyorlar hastalarina cok denedim gittim muayane oldum cogu umursamaz uckagitci nasil yemin ettilerse artik.ilk hamile kaldigim zaman yapilan testler icin medicana hastanesi 1200 tl para istedi disarida 50 tl ye yaptirdim aradaki farki dusunebiliyormusun.Fazla sacma sapan seyler bile yazmisti gittigm doktor.O yuzden artik herkese guvenmiyorum kendi doktorumun soylediklerini ve uygulamalarini bile arastiriyorum.Sorguluyorum

Back
X