- 7 Şubat 2013
- 1.166
- 1.616
- 133
- Konu Sahibi maviydirengim
Erken dogum belirtilri diye dedikleri serklajdan sonra enfeksiyon olmicak sanci kasilma olmicak kanama olmicak bunlarlada basedebilmek onemli dio bende 20 haftanin sonunda serklaj atildi mesela enfeksiyon yoktu cok fazla.su ictim fln sancim.kasilmamda olmadi 25 haftaya geldim bu sekilde ama suyum hic kesilmedi bunlarda serklaj sonrasi olusabilecek.sorunlar.Doktor onerin icin tesekkur ederim gidecegim kendisinebakalim ne dicek
evet serklajdan sonraki 2 hafta en onemlisi bence.. sureci belirlemekte... dikis atilirkeb enfeksiyon kapabilirsin buda dikisin tutmamasina yol acabilir ama bunun icin doktor antibiyotik verip tahlil yapiyor.. sanci ve kasilma icinde fitil veriyorlar.. birde magnezyum icmeye basluyorsub devamli bufa hem kabizligi onluyor hemde sancilari .. o yuzden icin rahat olsun ama doktor cok onemli. sana ismini verdigim doktor gercekten cok tedbirci.. senin aklinda soru isareti kalmiyor ve o senin icin her tedbiri aliyor...sende bu komplikasyonlar olusmamis anladigim kadariyla... suan kac haftaliksin? benimde korkum bebek agirlastikca bende sikinti olmaya baslayacakmis veya ne gibi durumlarla karsilasicam bilmiyorum...Birde suyum hic kesilmedi derken? bebegin suyu mu geldi???