servikal yetmezlik

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
hocam histeroskopi sonunda 9,5 cm Cx yetmezliğim ortaya çıktı ,4.tüp bebeğim ve dondurulmuş tedavime başladım,bu yetmezlikten ötürü transferden sonra hep yatmam mı gerekicek progestan iğne yardımcı olurmu hocam,ne olur yardım edin ne yapmam gerekiyor,

hocam histeroskopi sonunda 9,5 cm Cx yetmezliğim ortaya çıktı ,4.tüp bebeğim ve dondurulmuş tedavime başladım,bu yetmezlikten ötürü transferden sonra hep yatmam mı gerekicek progestan iğne yardımcı olurmu hocam,ne olur yardım edin ne yapmam gerekiyor,
Canım ben bu yüzden bir bebek kaybettim hocada cevap verir ama 13. Haftada dikiş atılıyor rahmim ölçülüp hamile kalmadan öğrenmem kaybın olmadan çok iyi olmuş

merhabalar : rahim agzı yetmezlıği gebelıgın 2. 3 ayında gebelık kaybı ıle belırtı verir. bu nedenle gebe kalınca yuksek rısklı gebelık bölumune takıp olarak rahım agzına dikiş ( serklaj) işlemıne gerek var mı karar verılmelı.Bol sanslar.

merhabalar : rahim agzı yetmezlıği gebelıgın 2. 3 ayında gebelık kaybı ıle belırtı verir. bu nedenle gebe kalınca yuksek rısklı gebelık bölumune takıp olarak rahım agzına dikiş ( serklaj) işlemıne gerek var mı karar verılmelı.Bol sanslar.
Hocam Tüp bebekle hamile kaldim 9. haftasindayim dr cx kapali yazmis kagidima 1 ay sonra gel tekrar dedi
CX ne anlama geliyor yardimci olursaniz cok sevinirim

cx yetmezligi derken canim
dr da benim kagidima cx kapali yazmis ne demek bu terim eve gelince baktim birsuru anlam tasiyor erken dogum vs olabilir mi :cry:

Back
X