serviks 3 cm ne demek?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
kızlar doktor alttan muayne yaptı erken doğum yapabilirsin dedi ultrasona da serviks 3 cm yazmış bu nedemek?

Ben vajinsmus hastayim hic alttan muayne olmadim hep ultrasonla acilma varmi diye bakti doktorum en son 2 cme kadar dusmesini bekliyorum dedi ki benim o zaman 31lerdeydi bildigim kadariyla bebegin girdigi kanal serviks denilen sey...

kızlar doktor alttan muayne yaptı erken doğum yapabilirsin dedi ultrasona da serviks 3 cm yazmış bu nedemek?

yani 3 cm acilma var demek.onadan erken dogum olabilir demis tam ne kadar var doguma.baska birsey demedimi sana d

Canım ya için rahat olsun lütfen. Bu doktorları anlamıyorum nasıl böyle vurdumduymaz olabiliyorlar. Çok basit düşük yapacaksın demek. Benim uzunluğumda 3.2 çıktı doktorum gayet iyi dedi, 2 bucuk civarı olsaydı düşük önleyici ilac 2 civarındada rahim dikimi oluyor dedi, emin ol mükemmel biridir kendisi. Rahim boyunu ölçüyolar lütfen sakin ol.

Canım ya için rahat olsun lütfen. Bu doktorları anlamıyorum nasıl böyle vurdumduymaz olabiliyorlar. Çok basit düşük yapacaksın demek. Benim uzunluğumda 3.2 çıktı doktorum gayet iyi dedi, 2 bucuk civarı olsaydı düşük önleyici ilac 2 civarındada rahim dikimi oluyor dedi, emin ol mükemmel biridir kendisi. Rahim boyunu ölçüyolar lütfen sakin ol.
canım 22 mm çıktı servikal boy çok mu düşmüş

canım 22 mm çıktı servikal boy çok mu düşmüş

Aa ben 3 cm deyince servikal uzunluğun sandım canım evet sanırım riskli gruptasın. Ama 35 haftalık olmus bebeğin bundan sonrası sıkıntı olmaz inşallah. Benim haftamda olanlr için daha riskli. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

X