Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar ben 35 haftalık hamileyim serviksim yani rahim duvarı uzunluğum 20mm dr 2 hafta idare edebilir dedi sizde böle bişeyle karşılaştınızmı kaçıncı haftanızda doğumunuz oldu lütfen yardım
sen bu soroyu rahim ağzı yetmezliği kısmına yazarsan hemen cvp alırsın cnm.benim bildiğim 2.5 cm.altı risklidir.ama senin haftan çok yaklaşmış zaten 2 hafta geçince 37 gelmiş oluyosun.bu da erken doğum bile sayılmaz.o yüzden panik yapma bence.sakin ol ve bol bol dinlen sağlıkla 2-3 haftanı geçirmeye çalış.doktorun gerekli gördüyse seni yatırabilir.evde yada hastanede.şu an evde misin?doktorun ne dedi??
sen bu soroyu rahim ağzı yetmezliği kısmına yazarsan hemen cvp alırsın cnm.benim bildiğim 2.5 cm.altı risklidir.ama senin haftan çok yaklaşmış zaten 2 hafta geçince 37 gelmiş oluyosun.bu da erken doğum bile sayılmaz.o yüzden panik yapma bence.sakin ol ve bol bol dinlen sağlıkla 2-3 haftanı geçirmeye çalış.doktorun gerekli gördüyse seni yatırabilir.evde yada hastanede.şu an evde misin?doktorun ne dedi??
çok saol canım
inşalah 2 hafta geçer canım ya doktor 2 hafta idare edebilir dedi ayın 9 unda ölçüm yapılmıştı 25mm çıkmıştı perşembe günü tekrar yapıldı 20 mm çıktı dr çokda yatma dedi ama hareketler ksııtlı tabi ama işte 2 gündür garip bi ağrı var kasıklarımda korkmaya başladım
evdeyim canım
tamam işte rahat ol korkma bebeğin artık yeteri kadar büyüdü.ne insanlar var daha 15 haftaklıkken 2 cm le yatan.o yüzden şükret ve son 15-20 gününü sakin geçirmeye çalış.bende 22 haftadayım.herşeyi panik yapıyorum ama bi şekilde geçircemm artık napıyım...
tamam işte rahat ol korkma bebeğin artık yeteri kadar büyüdü.ne insanlar var daha 15 haftaklıkken 2 cm le yatan.o yüzden şükret ve son 15-20 gününü sakin geçirmeye çalış.bende 22 haftadayım.herşeyi panik yapıyorum ama bi şekilde geçircemm artık napıyım...