serviks uzunluğu yada kısalığı ACİLLLL...

• Konu Sahibi Konu Sahibi JUSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul
kızlarr 19-20 haftalar arasında bu rahim ağzı uzunluğu ne olmalı bilgisi olan var mı??BU HAFTALARDA hangi değerden sonra tehlikeli kabul edilir?

bazı dr.ölçüyorlarmış.benim dr.bu hafta ölçtü,ATLAMAYALIM DEDİ. ve 3,3 cm(33.1 mm) dedi.
BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MIII??????

bana dr.um 2,5 cm ve altını dikkat gerektirir die tanımlıoruz demişti cnm.

EVET 2.5 OLAYINI BENDE BİLİYORUM.AMA KAÇINCI HAFTADA???

hafta ilerledikçe kısalıyomuş sanırım.önemli olan hangi haftalarda hangi uzunlukta olması gerektiği değil mi o zaman??

3 cm iyi cnm o haftalarda, zaten olmasi gerektiginden kisa olursa dr dikkat etmen grektigini söylüyo zaten benimki 5-6 haftadir 2 cmnin altinda bolca dinlen cok yürüme dedi, simdi ne halin varsa gör dogursanda olur diyo =))

3 cm iyi cnm o haftalarda, zaten olmasi gerektiginden kisa olursa dr dikkat etmen grektigini söylüyo zaten benimki 5-6 haftadir 2 cmnin altinda bolca dinlen cok yürüme dedi, simdi ne halin varsa gör dogursanda olur diyo =))

çok teşekkür edrim cvp için)

benm bahsettiğim 2,5 i bana 25. haftamdayken sylemişti.. sanırım o haftalar için geçerli bu.
şu an 35. haftamdayım 3,6 cm çıktı mesela. 25. haftamda benmki 4,3 çıkmıştı.

Canım,erken haftalardasın daha.uzunluk iyi gibi şimdilik ama senin haftan için ilerleyen haftalarda kısalma söz konusu olabilir..Kendini fazla yorma..Hatta diktirebilsen önlem olarak iyi olur..23.haftaya kadar acil serklaj yapılabiliyor..

benm bahsettiğim 2,5 i bana 25. haftamdayken sylemişti.. sanırım o haftalar için geçerli bu.
şu an 35. haftamdayım 3,6 cm çıktı mesela. 25. haftamda benmki 4,3 çıkmıştı.

anladım o zaman şu an normal gözüküyo.nette de baktım normal gözüküyo.dr.da normal dediğine göre kendi haline bıraksam iyi olucak sanırım))

Benimde 21. Haftada 33 çıktı 25 in alti tehlike fazla ayakta kalma ve kabiz olma dedi

Benim kanamam olduğu için bugün alttan ultrasonla ölçüldü. 31 mm çıktı. Doktor çok iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…