Serviks Uzunluğu

sevgdmr

💙👶🏼
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
1.096
1.260
53
Kızlar merhaba. 20 haftalık hamileyim 2 gün önce kontrolüm vardı. Doktorum vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğumu ölçtü bir kaç ölçüm aldı en son 30mm çıktı. Sonra bebişe bakalım tekrar bir bakacağım dedi. O sıra bebişe baktı fakat unuttu tekrar bakmayı bende heyecandan unutmuşum soramadım bile iyi mi kötü mü diye…Bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Biraz araştırdım sanırım yeterli bir ölçüm değil, doktora yazsam mı? 2 gün geçti ayıp olur mu? Birden aklıma düşünce korktum

Rahim ağzı uzunlugunuz iyi , benim de 32 idi .

Merhaba. Benimde o haftalarda 30 mm ciktida naptiniz inşallah saglicakla aldinizmi kucaginiza?

Evet çok şükür sağlıkla kavuştuk :) doktor ölçümüme normal dedi sonradan sizde sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Sizin adiniza.cok sevindim. Uzun ve güzel bir ömrü olsun inşallah yavrunuzun. Bende 21 haftaya kadar hicbir problem yoktu. 21. Haftada ayrintili uktrasona girdim bebek çok iyi herşey çok iyi ama plesentada kanama alani var denildi önce. İki hafta sonra tekrar gel dedi . 23. Haftada gittim bu defa plesentadaki kanama bitmiş çok güzel toplanmis dedi. Sikayetin varmi dedi. Benim kasilmalarim vardi. Bebek içimde taş gibi olup toplanip kendini geri birakiyormus hissi yaşıyordum günde 7-8 kere filan. Bi vajinal bakmam lazim dedi. O zamanda servikal uzunluk 30 mm dedi ve yüzünü astı biraz. Kötü mu dedim açıklama yapmadı. Sizde böyle kasılma var miydi birde kaçıncı haftada doğum yaptınız?

Benimde 16 haftam doktorum 30 mm ölçtü progestan fitil başladı , yatıp dinlenmemi önerdi ama işe gidiyorum rapor vermedi yani günlük hayatıma devam mı edicem siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…