Serviks uzunluğu

Aksuaksu

Yaprakgülüm ben:)
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
363
268
78
Kızlar ben 20 haftalık ikizlere hamileyim doğal yolla ikiz oldu sabahtan beri göbek deliğimin tam yanında bıçak saplanır gibi bi agrı sonra doktra gittim serviks 25 mm dedi erken doğum riski dedi bide nette okumştm 24 haftalık ikizleri normal doğum yapmk zorunda kalanlar var korktum yani sizin bi bilginiz var mı

Canım bende böyle bir sıkıntı olmadı ama bildiğim kadarıyla bu gibi durumlarda serklaj denilen bi dikiş atiliyor. Buda erken doğumu engelliyor. Bence sen bol bol yat ve yediklerine çok dikkat et. Erken dogsa bile sağlıklı olabilir. Keçiboynuzu pekmezinin faydasını belirgin bir şekilde gordum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bol bol yat dinlen 3cm aşağısına düşmemesi gerekiyor benimki 28 mm kadar düşmüştü hiç iş yapmadım popomun altına yastık koyup yattım bebekler geri kaysın aşağıya baskı yapmasın diye. 36+0 da sezeryan oldum

Bol bol yat dinlen 3cm aşağısına düşmemesi gerekiyor benimki 28 mm kadar düşmüştü hiç iş yapmadım popomun altına yastık koyup yattım bebekler geri kaysın aşağıya baskı yapmasın diye. 36+0 bir da sezeryan oldum[/QUOTEm
Merhabalar benimki şu anda 15mm kadar düştü ve hastaneye yatmak zorunda kaldım bebeklerin ciğerleri gelişmesi için iki akşamdır iğne vuruyorlar dua ediyorum inşallah erken doğum olmaz diye:-(

Merhabalar benimki şu anda 15mm kadar düştü ve hastaneye yatmak zorunda kaldım bebeklerin ciğerleri gelişmesi için iki akşamdır iğne vuruyorlar dua ediyorum inşallah erken doğum olmaz diye:-(
İnşallah erken doğum olmaz. Kaç haftalık bebeklerin

İnşallah erken doğum olmaz. Kaç haftalık bebeklerin
31 haftalık hamileyim hastanede kalmak zorundayım iki tane küçük çocuğum var evdede şuan babaları bakıyor Fransada yaşıyoruz ve çocuklarımı emanet edebileceğim bir yakınımda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayım

31 haftalık hamileyim hastanede kalmak zorundayım iki tane küçük çocuğum var evdede şuan babaları bakıyor Fransada yaşıyoruz ve çocuklarımı emanet edebileceğim bir yakınımda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayım
Ayy Allah yardımcın olsun çok zor. Hayırlısı olur inşallah sizin için

Sağolun Allah razı olsun erken doğum yaptım çarşamba günü sezaryenle aldılar şu An bebeklerim küvezde ama gayet sağlıklılar
Maşallah kaç kilo doğdular. Allahım sağlıkla çıkmayı nasip etsin

Gozun aydin cnm gecmis olsun ayni zamanda. Banada dun vajinama giren agriyla doktor alttan muayene etti ayni seyi soyledi rahim agzin kisalmis istirahat edeceksin diye. :(

Bilmiyorum o an oyle diyince kafa gitti sormadim bile bu olculerde riskli dedi. Pztsi kultur testinin sonucunu almaya gidicem tekrar bi baktiricam.:KK43:
Dikkat et canım mecbur kalmadıkca kalkma hiç Benim rahim uzunluğu 3,5 cm olmasına rağmen hep yatıyorum 3 cm sınırmış onun altı riskliymiş diye biliyorum

Dikkat et canım mecbur kalmadıkca kalkma hiç Benim rahim uzunluğu 3,5 cm olmasına rağmen hep yatıyorum 3 cm sınırmış onun altı riskliymiş diye biliyorum
Akintimda varmis bide yaninda 7 gunluk fitil verdi bugun gunduz bulayim diye eczane eczane dolastim.piyasada yok baya yurudukten sonra bulabildim. Yurumek ztn imkansiz bicak saplaniyo. Evde de sıkılıyorum. Nasil gececek bilmiyorum:(

Akintimda varmis bide yaninda 7 gunluk fitil verdi bugunTV unduz bulayim diye eczane eczane dolastim.piyasada yok baya yurudukten sonra bulabildim. Yurumek ztn imkansiz bicak saplaniyo. Evde de sıkılıyorum. Nasil gececek bilmiyorum:KK43:
Yatmak çok sıkıcı haklısın canım Bende hiç yürüyemiyorum 26. haftadan beri Mecburen hep evdeyim Kitap okuyorum tv izliyorum internette takılıyorum bazen arkadaşlarım geliyor Bu şekilde vakit geçiriyorum canım napayım yeterki erken doğmasınlar

Yatmak çok sıkıcı haklısın canım Bende hiç yürüyemiyorum 26. haftadan beri Mecburen hep evdeyim Kitap okuyorum tv izliyorum internette takılıyorum bazen arkadaşlarım geliyor Bu şekilde vakit geçiriyorum canım napayım yeterki erken doğmasınlar

Yapacak bisey yok hersey onlar icin bu saatten sonra :(

Back
X