Servikse yerleşen bebek tekrar yukarı çıkar mı?

Sema ilay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
3
0
1
Arkadaşlar merhaba, 33+1 haftalık hamileyim. Erken doğum riskim var. Nst de düzenli kasılmalarım gözüküyor. Açıklığım yok ancak bebek başı rahime baskı yapıyor ve bu da rahim boyunun kısalmasına ve yumuşamasına sebep oluyor. Doktor baş iyice yerleşmiş dedi. Başını hala ileri geri hareket ettirebiliyor. Böyle Bi durumda bebeğin tekrar yukarı çıkma ihtimali var mı? En azından 2 hafta daha geçsin istiyorum. Kasılmaları önlemek için iğne ve ilaçlar kullanıyorum sürekli yatıyorum ancak çok tedirginim.

25 haftalikken Serviks boyu 14 mm ye kadar dusmus, erken dogum tehlikesi yasadim.
O gunden beri iki haftada bir bebegime her bakmaya gittigimizde hep kafasi asagida hic pozisyonunu degistirmedi.
Bol bol dinlenin kendinizi yormayin. En son gecen hafta kontrole gittigimde doktor bebegi icerde iyi tuttunuz diye espiri yapmisti. Allah yardimciniz olsun.

25 haftalikken Serviks boyu 14 mm ye kadar dusmus, erken dogum tehlikesi yasadim.
O gunden beri iki haftada bir bebegime her bakmaya gittigimizde hep kafasi asagida hic pozisyonunu degistirmedi.
Bol bol dinlenin kendinizi yormayin. En son gecen hafta kontrole gittigimde doktor bebegi icerde iyi tuttunuz diye espiri yapmisti. Allah yardimciniz olsun.

Teşekkür ederim kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba

Ben 33te mecburen doğum yaptm.. Üzülme annesi eğer doğum olursa sadece birazcık küvezde kalma süreci olacak sonra yanında olacak meleğin.. İnşaALLAH zamanında doğar .. 🤲🥰

Back
X