Servisteki kız

O Nasıl Bıkmadan Her Sabah Açıyorsa Sağır Gibi Müziğin Sesini..
Sende Bıkmadan Kısmasını Söyleyeceksin..

arkadasım bu nasıl yorum? yani herkesin yorumu kendine ama bir kisi baskalarını rahatsız ediyorsa bı ozgurluk degildir. kaldı ki kulaklıklara kulaklık demeye bin sahit lazım. bangır bangır tum sarkı duyuluyor. sabah sabah metal muzik dinleyip tum cinlerimi tepeme cıkarabiliyorlar.
onlar stres atsın diye ben stres kupu mu olayım?

muzik ruhun gıdası diyen sahıs emin ol metal muzigi veya gurultuden olusan muzigi kastetmemistir. emin ol o kisi ruhu dinlendiren bir muzşk dinlese kimse rahatsız olmaz.

Bu nasıl bi yorumdur yahu?
Bazılarına göre de sizin dinlediğiniz müzik gürültüden oluşuo olamaz mı?
Şahsen bana göre pop müzik kuru gürültüden ibarettir
Metal müzik ise benim ruhumu dinlendirio ne olacak şimdi?
Çoğunluğun peşinden sürüklendiği her şey normal,doğru olacak diye bi kaide yok
Herkes yorumlarını saygı çerçevesinde yapsın

haklısın. herkes herseyden hoslanacak diye bir kaide yok ama senin de dedigin gibi cogunluk varsa sen de cogunluga saygı gostermek zorundasın en azından cogunlugun icindeyken.

ve dedigim gibi metak muzik TR de yasayan %99 insana gore yani cogunluga gore gurultulu bir muziktir.

ayrıca ne demis Konfucyus insanların zekası gurultuyle ters orantılıdır. ben demedim filozof demis. nokta.

Son düzenleme:

Çok Haklısın..
Zevk Meselesi, Asla Tartışılmaz..

tabi ki zevk meselesi ama cidden rahatsız etmemesi lazım... hani illa ki bi ses geliyor kulaklıktan ama metal müzikse mutlaka daha yüksek tondan geliyor... metal müzik dinliyorsa kısık sesle dinlesin diyeceğim o da kısık sesle dinlenmez :) ama toplumda yazılı olmayan kurallar var yani, müzik dinlemek hakta özgürlükte olsa başkasının özgürlüğünün bittiği yerde seninki de biter... toplu taşıma araçları çoğu zaman eziyetli böyle

bence sız bıraz abartmıssınız .kıza kafayı takmıssınız uyku stresınizden dolayı .sonucta servıste herkez ıstedıgını yapar ,bırı yanındakı arkadasıyla sohbet eder dıgerı kulaklıkla muzık dınler sız de uyursunuz .servıstekı herkezı kendınıze gore ayarlıyamazsınız kı .sıze ozel bır arac degıl sonucta .sız uyuyacaksınız dıye herkez tıp olmak zorunda degıl .sızı yatagınıza gelıp rahatsız etmemıs ya .bence kızı hıc uyarmayın bıle ,kız bu sefer ılk bastakı uyarmanızdakı kadar nazıkce bır tepkı vermeyebılır .hem kendınız de dıyorsunuz kımse rahatsız degıl bır ben rahatsızım dıye .o zaman kızı degıl de kendınızı suclayın .

Kulaklıkla 90 desibelin üzerinde müzik dinleyenlerin kulaklarının ileride sağır olma ihtimali çok yüksekmiş...

Şimdi çoğu kişiye önemsiz gibi gelsede bazı şeyler sinir edebiliyor insanı. Şimdi müzik dinliyorsun, kulaklığından ses çıkıyorsa o kulaklığın hiç bir anlamı yok demektir. Ben de bir kaç defa minibüste bu şekilde müzik dinlenmesi, sakız çiğnenmesi (şapırdatarak), sürekli burun çekilmesi (ıııyykk) vs. şeklinde durumlarda uyardığım oldu.

bende sinir oluyorum kulaklıktan sesi çıkacak kadar yüksek sesle dinleyenlere.madem o ses çıkacak kulaklıktan o zaman ne anlamı kaldı kulaklığın. ayrıca gelen ses cidden sinir bozucu oluyor müzikten ziyade vızıltı sesi...
ben dinlerken kulaklıkla çıkarıp kulağımdan bakarım dışarı ne kadar çıkıyor milleti rahatsız eder mi diye.resmen saygısızlık...

Back
X