Ayni evde yaşıyoruz.ve çok büyük bir sünnet töreni olacak orda olmak gerekmiyor ama 200 kişiyi Ablam tek nasıl agirlayacak hem verildi geri çekildi izinSünnet için işinizden mi oldunuz amatörce
Ses kaydı suç benim de bildiğim kadarıyla
Bildiğim ses kaydı suç teşkil ediyor ama emin de değilim tabi.Merhabalar bayanlar.ben isyerinde mudurle tartistim ablamin sünnetine izin vermediği için oda tartışmayi ses kaydına almış patronum beni sever ona göndermiş tazminatsiz çıkıyım diye patronunda 3 gün düşün çekmiş tazminat için ben kayıtta sadece beni istemiyorsan tazminatını ver diyorum hakaret vs yok yapma nda.peki ses kaydı suç değilmi ben hakkımı nasıl araya bilirim.kizima tek bakıyorum ortada kaldım öylece yardım lutfen.zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Izin kagidi imzalamamis miydiniz? Nasil geri cekiliyor izin?Ayni evde yaşıyoruz.ve çok büyük bir sünnet töreni olacak orda olmak gerekmiyor ama 200 kişiyi Ablam tek nasıl agirlayacak hem verildi geri çekildi izin
Hayır haftalık izin kullanmicaktim 2 hafta onları zaman kullnicaktimIzin kagidi imzalamamis miydiniz? Nasil geri cekiliyor izin?
Evet niyet belli bekliyorum cnn bakalım 2 dün dahaHakaret yok bi şey yoksa tazminatsız çıkaramazlar seni kötü niyetliler ki zaten görüşmeye ses kaydı ile girmişler. Blöf yapıyorlar yeme sakın istifa etme çıkarırlarsa iş mahkemesine git.
Hayır haftalık izin kullanmicaktim 2 hafta onları zaman kullnicaktim
Ben izin almıyorum hafta içi olan iznini hafta sonu kullancaktimAnlamadim hicbir sey. Normalde izin alitken izin kagidi duzenlenmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?