Ses kaydi (yardım lutfen)

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
Merhabalar bayanlar.ben isyerinde mudurle tartistim ablamin sünnetine izin vermediği için oda tartışmayi ses kaydına almış patronum beni sever ona göndermiş tazminatsiz çıkıyım diye patronunda 3 gün düşün çekmiş tazminat için ben kayıtta sadece beni istemiyorsan tazminatını ver diyorum hakaret vs yok yapma nda.peki ses kaydı suç değilmi ben hakkımı nasıl araya bilirim.kizima tek bakıyorum ortada kaldım öylece yardım lutfen.zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Sünnet için işinizden mi oldunuz amatörce
Ses kaydı suç benim de bildiğim kadarıyla
Ayni evde yaşıyoruz.ve çok büyük bir sünnet töreni olacak orda olmak gerekmiyor ama 200 kişiyi Ablam tek nasıl agirlayacak hem verildi geri çekildi izin

Bildiğim ses kaydı suç teşkil ediyor ama emin de değilim tabi.

Ses kaydi suctur ama siz de zaten bir sey soylememissiniz ki. Hakaret yok bir sey yok. Ama gercekten sunnet icin de isyeriyle zitlasmak bence cok anlamsiz. Ablaniz size guvenip hazirlanmamistir neticede.

Ayni evde yaşıyoruz.ve çok büyük bir sünnet töreni olacak orda olmak gerekmiyor ama 200 kişiyi Ablam tek nasıl agirlayacak hem verildi geri çekildi izin
Izin kagidi imzalamamis miydiniz? Nasil geri cekiliyor izin?

Hakaret yok bi şey yoksa tazminatsız çıkaramazlar seni kötü niyetliler ki zaten görüşmeye ses kaydı ile girmişler. Blöf yapıyorlar yeme sakın istifa etme çıkarırlarsa iş mahkemesine git.
Evet niyet belli bekliyorum cnn bakalım 2 dün daha

Ses kaydında bir şey dememişsiniz ki, neden çekiniyorsunuz? Asıl o çekinsin, izinsiz kayıt suç, şantaj da işin içine girince(tazminatsız çıkmanız için yaptığını söylüyorsunuz). Yıllık izin mi istiyorsunuz mazerete mi?

İzinsiz ses kaydı suçtur. Siz de gerekli yerlere kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin.

Ses kaydını güle güle dinlesin. Sıkıldıkça çevirir çevirir dinler, tabi siz de özel hayatınızı ihlal ettiğine dair davanızı açacaksınız..

Miss.

Sonra size tazminat vermiyorsa iş mahkemesinde dava açın.

Neyine güvenmiş, anlayamadım.

Yapamazlar için rahat olsun, iş yetinden tazminatımı Almayacağım diye kağıt imzalayıp bile çıksan geçersiz, baskı altında yaptırdılar irademle yapmadım diyorsun geçersiz oluyor. Ses kaydının hiç geçerliliği yok diye biliyorum. İyi bir avukata danışıp öyle hareket edin

Böyle saçma şey görmedim. Sizi korkutmak için yapıyorlar. Siz hakaret etmemissiniz adamlar ses kaydı yapmış onlarinki daha büyük suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…