- 30 Ağustos 2016
- 875
- 819
- 103
Hanımlar benimki cokta buyuk bır dert degıl 2 gundur ıcım ıcımı yıyor ama anlatacak kımsemde yok çok rahatsızım bu durumdan. Çok yakın bır arkadasım var aynı uni.deyiz ve liseden beri suruyor arkadaslığımız, herşeyimi bilir kendısı yıllardır , ( kendısınden x olarak söz edecegım) ve bız neredeyse son 2 yıldır hep kendısıyle wp ta seslı mesaj atarak konusuruz herseyımı ordan anlatırım şahsen mesaj yazmaktansa ses kaydı atmak daha keyıflı gelıyor bana.
Dün kardeşinin mezunıyetı vardı okulda bıze cok yakın ılla tutturdu gel sende senı annemle tanıstıracagım dıye ıyı dedım gıttım gıtmez olaydım, annesı bana evde sureklı sesını duydugumuz hestına sensın demek dedı guldum ettım sohbet aralarında kadın sureklı bu tur seyler tekralamaya basladı, x'ın babası sordu hangı hestına gelecek dıye evde sureklı konuşan varya o gelecek dedım dedı ve ben bıryerden sonra çok fazla rahatsız olmaya başladım, en son bana sen erzurumlusun ya ordan gelıyor bu cene demekkı dedı gulerken, ben baya utandım ve rahatsız oldum ( çekingen bir insanımdır kadının yanında öyle fazla da konusmadım ) sankı ses kaydını ortaya koyuyorlar da hep bırlıkte dinliyorlar gıbı hıssettım
butun sesım evde mi yankılanıyor anlamıyorum ne özel şeylerımı konuştum ordan benım ses kaydı atmamdan rahatsız oluyorlar sanırım fakat arkadasım da sureklı atıyor bana ben tek taraflı konusmuyorum yanı, sacma sapan bir konu hıc kafama böyle seylerı takmam ama kadının sureklı bunu tekrarlaması yerın dıbıne soktu benı
birde siz degendırın ıstedım ben mı fazla abartıyorum yada evham yapıyorum, ama bırdaha ses kaydı atmayıda dusunmuyorum.
Dün kardeşinin mezunıyetı vardı okulda bıze cok yakın ılla tutturdu gel sende senı annemle tanıstıracagım dıye ıyı dedım gıttım gıtmez olaydım, annesı bana evde sureklı sesını duydugumuz hestına sensın demek dedı guldum ettım sohbet aralarında kadın sureklı bu tur seyler tekralamaya basladı, x'ın babası sordu hangı hestına gelecek dıye evde sureklı konuşan varya o gelecek dedım dedı ve ben bıryerden sonra çok fazla rahatsız olmaya başladım, en son bana sen erzurumlusun ya ordan gelıyor bu cene demekkı dedı gulerken, ben baya utandım ve rahatsız oldum ( çekingen bir insanımdır kadının yanında öyle fazla da konusmadım ) sankı ses kaydını ortaya koyuyorlar da hep bırlıkte dinliyorlar gıbı hıssettım