Ses kısıklığı

atesbocegiii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
9
0
1
36
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4aydır geçmeyen ses kısıklığım var yani tamamen sesim çıkmıyor değil Çatallaşma var sesimde bazen ses kısıklığım artıyor bazen azalıyor ama bu çatallaşma geçmiyor kulak burun boğaz doktoruna gittim bir ay önce mide koruyucu ve alerji hapı verdi bir aydır kullanıyorum ama herhangi bir faydasını göremedim tekrar gideceğim dr a..Muayıne ettiğinde polis vs görmedi neden kaynaklanabilir sizce resmen sağlık anksiyetem tetikleniyor aklıma kötü şeyler geliyor ve korkuyorum başına gelen var mı

Aynı durumu annem de 1 aydır yaşıyor , boğazı ağrıyordu doktor antibiyotik verdi bademcikleri iltihap olmuştu geçti, ama öncesinde de sesi aynı sizin yazdığınız şekilde oluyordu , hala daha devam ediyor, kendisi sigara kullanıyor yıllardır , randevu alalım gidelim bir araştırılsın diyorum korkuyor cesareti yok , doktor diyorum sinirleniyor, bütün gün eliyle boğazını yokluyor , arada gelip benimde boğazımı yokluyor , öyle midir ,böyle midir kötü kötü varsayımlarda bulunuyor, ama kesinlikle doktora gitmeyi kabul etmiyor , benim birşeyler söylememi bekliyor iyi veya kötü ne diyebilirim ki insanız sonuçta belki de korkulcak birşey yok , belki de gerçekten ciddi bir durum vardır bilemiyorum yıpratıcı oluyor bu durum benim için şaşırdım ne yapacağımı , inşallah ikinizde de ciddi bir durum yoktur, Rabbim cümlemize sağlıklı huzurlu günler versin 💐

Back