Sesimi Kaybedebilirim

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Doktorum ses tellerimde nodül başlangici oldugunu ilerlerse ameliyat gerekecegini söyledi ben ogretmenim sesim olmazsa ışimi kaybedeblrm ne yapmalıym :((

İlerlememesi için ne yapılması gerekiyormuş, doktorunuz ne dedi bu konuda ?

Allah acil şifalar versin.

maalesef aynı sounla karşı karşıyayız..üstelik benim ki başlangıç değil,3 tanede nodülüm var...doktor bazı egzersizler vermişti...ilerlemesini durdurmak için..ama ben o anki şoktan sonra hiçbir şey hatırlamıyorum..inşallah tayinimiz izmire çıkarsa orada ses terapisi göreceğim..ege üniv.de...yoksa tüm hayatım bitecek..ayrıca ameliyat kesin çözüm de değil...

canım sıkma canını bizim okulda da bir hocada vardı nodül , çok ilerlemişti, önce ses terapisine gitti ama sigara filan da kullanıyordu o yüzden ameliyat demiş doktoru. sömestr tatilinde oldu ve sesi gayet gür eskisi gibi çıkıyor, bir problemi kalmadı. inşallah ilerlemez, tedavini olur iyileşirsin ;)

doktor tavsiyelerini dinlemek en mantıklı hareket.hastalgı arastırıp bi kac farklı görüs alıp ona göre tedavisi neyse ona baslayın. allah sifa versin.

ben ameliyat oldum :37:
lise 3 te yani cok cok uzun yıllar önce , 17 yılmış hesapladım :)
bende ilerlemişti.
şöle anlatim :

Ben: FAtmayla görüşebilir miyim ?
Arkadaşın kardeşi: Kim arıyodu ?
Ben: Minik ben
Arkadaşın kardeşi:ablaaaaaaaaaaaaa biri arıyo minik dedi ama bu erkek.
külhan beyi gibi çıkıyodu sesim :) görmeyen erkek sanıyodu :37:

17 yıl oldu bülbül gibi şakıyorum :)

ben ameliyat oldum :37:
lise 3 te yani cok cok uzun yıllar önce , 17 yılmış hesapladım :)
bende ilerlemişti.
şöle anlatim :

Ben: FAtmayla görüşebilir miyim ?
Arkadaşın kardeşi: Kim arıyodu ?
Ben: Minik ben
Arkadaşın kardeşi:ablaaaaaaaaaaaaa biri arıyo minik dedi ama bu erkek.
külhan beyi gibi çıkıyodu sesim :) görmeyen erkek sanıyodu :37:

17 yıl oldu bülbül gibi şakıyorum :)

konıu sahibi arkadaşım size ve sizede çok geçiş olsun...komik bi anı olmuşş..

eski işyerimde biri böyle bir ameliyat olmuştu ameliyattan sonra sesi düzeldi.Ama tabi ameliyattan sonra hemen olmadı ,aradan epey bir süre geçtikten sonra düzeldi sesi.Onunki tam olarak sizin hastalığınız gibi miydi bilmiyorum ama hayatım biter falan gibi düşünmeyin,tedavisi mutlaka vardır.

Çok çok geçmiş olsun.
Umarım sağlığınıza kavuşursunuz...

geçmiş olsun bende öğretmenim ve bizim meslekte ses çok çok çok önemli .. Ama bu canını sıkmanı gerektiricek bi durum değil bence. kuzenim 5 gün önce ses tellerinde ki kist yüzünde ameliyat oldu nodül olduğunu düşünüyodu ama kistmiş , öyle olunca çok daha fazla korktu şimdi konuşma yasağı var . 10 gün sonra konuşucak . Canını sıkma tek değilsin ve çözümü var. Allah daha beterinden saklasın

Back
X