- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim varr...Öncelikle kendimden bahsedeyim, bende anksiyete var, bundan dolayı en ufak öksürükte dahi hemen endişelenir doktora falan giderim. Ben yaklaşık bir iki ay önce burada psikoloji bölümünde şizofreni ile ilgili bir konu okuyup çok üzülmüştüm. Bugün başıma gelen bir olayla da kafamı buna takmış durumdayım. Sabah uyandım ve birinin bana seslendiğini duydum sanki ama evde kimse yoktu. Bir defa daha başıma gelmişti, buradaki o konuyu okuduktan sonra şimdi de buna taktım ve korkmaya başladım. Acaba hiç başına böyle bir şey gelen var mı? Normal bir durum mudur ki? Çünkü başıma gelen olayların birinde gece uyumaya çalışıyordum bugünkünde de yeni uyanmıştım sabah. Yani hep uykuluyken oluyor sanırım.
Not: Arkadaşlardan ricam konumu dini veya forumda yasaklı olan şeylere bağlamamaları. Çünkü benzer şeyi yaşayan başka arkadaşlardan bilgi almak istiyorum ve konumun kapatılmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkürler:)
Not: Arkadaşlardan ricam konumu dini veya forumda yasaklı olan şeylere bağlamamaları. Çünkü benzer şeyi yaşayan başka arkadaşlardan bilgi almak istiyorum ve konumun kapatılmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkürler:)