Arkadaşlar hepinizin yorumları, duaları, tavsiyeleri için çok çok teşekkür ederim.. Elinize gönlünüze sağlık..
Bazı arkadaşlar niye sabrediyorsun, kurtul demiş. Evt kv ve kp'den kurtulmak istiyorum ama tabii ki bu mümkün değil..
Eşimle olmak istiyorsam, mecburen onlar da olacak hayatımızda.. Ama dedigim gibi eskisinden daha çok mesafeli olucam..
Anladım ki bu insanlara bu fırsatı ben vermişim..
Kişilik olarak her şeye cevabını verebilen biri değilim, bunun farkındalar ve çok güzel kullanıyorlar..
Eşim bu konularda bana destek değil hiç bir zaman da olmaz, adım gibi biliyorum..
( en son ramazan bayramında, Eşimin tüm akrabalarını gezdik, akşam oldu daha anneme bile gitmemişim.
Kaynanamlara geçtik tekrar, kayınpeder demez mi? Hadi bir de eşimin kirvesine gidelim diye. Çok sinirlendim ama sakin bir şekilde dedim ki ;
" Baba bak akşam oldu, benim akrabalarımı geçtim, daha babamlara gitmedik. Dediğin yere yarın gitsek olmaz mı? "
Benim kayınpeder yüzüme hiç bir şey söylemedi, eşim beni eve bıraktı, orda mesajı almış tabi.. Annen de dahil hiç bir yere gitmek yok, evinde otur, ben arkadaşlarla çıkıyorum dedi, çıktı gitti.
Kayınvalide aradı, saydırıyor.. Ben neden kayınpederin dediği yere gitmemişim, çok sinirlenmiş, kalp krizi geçiricekmiş, mahvolmuş adam. Daha neler neler? O kadar şey biriktirmiş ki içinde, konuyla alakası olmayan bir sürü şey..
Ben telefonda sadece ağlayabildim, hiç bir şey diyemedim..
Kv ve kp 15 gün benimle konuşmadı. ben mecbur kalıp da kp' den özür dileyip barışana kadar eşim yüzüme bakmadı..
Anlayacağınız çok tehlikeli insanlarla karşı karşıyayım.. Ama onlar yüzünden evliliğimi bitirmek istemiyorum..
Ve bana göre en güzel çare olabildiğince ne kadar olursa araya mesafe koymak..
Hiç görüşmeme gibi bir şansım yok, kp ve eşim dükkanı beraber işletiyorlar ve eşimin huyunu az çok öğrendiniz..
Bu mümkün değil...