Sessiz olduğum için mi bana ilgi duymuyor??

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Kızlar günaydın , dünden beri dertliyim.Hoşlandığım biri var lise yıllarında çok kısa süre sevgili olmuştuk ama ben bu çocuğa deli gibi aşıktım şimdi üniyi bitirdik yıllar geçti yine görüşüyoruz.bu çocuk çok dengesiz nasıl mı mesela aylar önce bana evlenme ciddi olma niyetiyle geldi ama sonra ilgi alaka kesildi birden.bende kızdım böyle ilgisiz olcaksan hiç olmaz dedim ama yine facede vardı ordan arada yazıyordu bana nasılsın iyi misin falan diye.. Onun arkadaş çevresi beni hep biliyor falan.. Ama işte bir sorun var o çok dışa dönük bense tam tersine duygularımı çok yoğun içimde yaşarım..Neyse dün beni aradı benim evde uzak aşmaya geliyim mi seni dedi bende anneme sordum aynı köylümüz zaten annesi babası annem hadi kızım git dedi.. Beni almaya geldiler arkadaşları vardı kızlar bi tane de bi çocuk , ben sessiz utangaç kızlar bıcır bıcır konuşkan.. Bana gittiğimiz yerde gergin misin dedi bende hayır dedim kızları hiç tanımama rağmen yine muhabbet ettim konuştum ama beni sessiz gördüler yine.. Bu çocuğa karşı yoğun duygular hissediyorum uzun zamandır , oturduk kızlar dediki seni çok sevdik hep görüşelim bundan sonra dediler beni evime bıraktılar .. Onlar gittiler o geceden sonra beni aramadı ne yaptın nasılsın diye hiç sormadı acaba bu uyangaç tavırlarım yüzünden mi böyle oldu.. Çok sıcak kanlıyımdır aslında kaldı ki o öyle hiç tanımadığı ortama girse yani ben onu kendi arkadaşlarımla tanıştırsan ben kadar konuşmaz bile.. Ama işte ne kadar konuşsam tavırlarım çekingen , masum , utangaç .. Bi erkek böyle tavırları olan bir kızı istemez mi sizce .. Beni aramama nedeni benim tavırlarım mı? Bende mesaj gönderdim ona benim yıllardır ne hissettiğim belli ama seni bilmiyorum ve üzülüyorum diye o da ben Bodrum'a gittim gelince konuşalım yazmış..arkadaşları mesela arabada beni öne oturtdular sen otur die ben yok dedim sen otur ne biliyim gittiğimiz yerde arkama yastık koydu ama arada hep benim üzerimden şakalar geçti işte kız arkadaşlarından birine bunu senin yanına göndercm ben biraz sen gibi açık olsun ama sonra beni döver gibisinden şakalar yaptı falan..kızlar yorum istiyorum ...

Üzülme canım ama ben bu çocuğun sana karşı bir ilgisi olduğunu dusunmuyorum..Belki sen platonik duygular besledigin için onun yaptığı her davranış senin yanlış anlamana neden oluyor...Birincisi liseden beri arkadaşsınız ikiniz aynı koylusunuz unvyi de bitirdiginize göre ..aranızda birşeyler başlaması için hiçbir neden yok gibi...Ama sen Bodruma gittigini bile sen msj atınca ogreniyorsun...Tabiki de her erkek farklidir mesela benim erkek arkadaşım hiç konusmaz ama ben de onun tam tersine girdiğim ortamda sohbete,muhabbete katılırım kendimi hiç geri çekmem...Bu durumda onun hoşuna gider

Ah cnm o zaman be diye beni götürüyor bende bunu anlamıyorum o değil de ben ne zaman kendimi geri çeksem o zaman beni arayıp soruyor böyle gidincede uzak davranıyor arabadan indim arka sokakta bıraktı beni insan bi aramaz mı vardın mı eve diye o bile yok işte.. Bilmiyorum cnm gercekten dediğin gibi ilgisi yok ama ben hoşlandığım için yoğun duygular beslediğim için anlayamıyorum ne hissettiğini.. Cvp sadece üç kelime ben gelince konuşalım insan bi üzülme der bişey der..

Kaçan kovalanir tekniği herzaman için doğrudur :)))Birlikte dışarı çıktığınız zaman nasıl vakit geciriyorsunuz peki?Ya da olmadı bir çözüm değil ama tek bir çözüm var onun hoşlandığı şeyleri ogreneceksin örneğin ps oynamaktan hoslaniyorsa bir ps kolu alacaksın kutuya koyacaksin surda,şu zaman bir maç yapmaya ne dersin gibi?Çünkü anladığım kadarıyla senin arkadaşları gibi olmanı istiyor ama o da bir çözüm değil ...Bence seni sen olduğun için kabul.etsin çünkü.hiçbir.erkek.için.degismeye degmz :)

Onlar gibi olamam ki cnm ben :/ sevdiği şeyi bilsem kapalı kutu adam bana karşı madem istemiyorsun o zaman hiç yazma face den ama öyle diil işte.. Hep o yazar ilk ama sonra biraz yazışırız hadi ben yatıom der çıkar ben neye uğradığımı şaşırırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…