Sessiz telefonlar

Overlokcugeldihanim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
464
744
18
Günaydın kadınlar kulübü. İlk telefon 3 hafta önce geldi bir adam aradı birinin ismini söyledi yanlış numara dedim kapattım.

Aynı kişi 1 hafta sonra tekrar aradı (numaraya bakınca önceden aradığını öyle anladım) ben açınca tv sesi geliyor konuşma sesi yoktu numarayı engelledim. Az önce başka bir numara yine aradı aynı şekilde başka sesler geliyor ama konuşma sesi yok.

Bunun önüne nasıl geçebilirim çok rahatsız oldum :/

Yabancı numaraları açmamakla başlayabilirsiniz.. Arar arar durur sonra.. Yapacak bir şey yok.. Vaktinde bana da olmuştu.. Erkek kardeşim telefonu açtıktan sonra bir daha aradı..

Yabancı numaraları açmamakla başlayabilirsiniz.. Arar arar durur sonra.. Yapacak bir şey yok.. Vaktinde bana da olmuştu.. Erkek kardeşim telefonu açtıktan sonra bir daha aradı..
Evet doğru yabancı numarayı açmamak gerekiyor arada sağlık ocağı vs oralardan arıyorlar o yüzden açıyorum birazda en iyisi oradaki ebelerin numaralarını alıp kaydedeyim ben bir daha da açmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…