Sessizce biten 1.5 yıllık ilişkim...

Ne fark edecek Sevmeyen biri için? Mesajını belki okumayacak bile En güzeli yok say ki Ne oluyor aramadı sormadı desin... En güzeli yok saymak bu ona daha çok koyar. Bu benim düşüncem
Aramayı düşünmüyorum zaten
Ki aramadım da
Sevdi biliyorum şu an bilmiyorum belki bitirdi yada soğudu
Ama hiç sevmedi falan değil yani
Msjımı okur
Öyle birşey yapmaz bana
Ama yazmam

Ya bıraksınlar ya
Biraz sevilince kıymet bilmiyorlar işte
Havaya giriyorlar
Hiç yazıp onu daha çok havalandırmıcam
O saygısızca davranmanın bedelini ödeyecek er geç
Bir gün biri yazmıştı bunu dersin emin ol seni pat diye arayacak bir gün ve moralim bozuktu sorunlarım vardı kendimle baş başa kalmam gerekiyordu gibi saçma cümleler kuracak.

Duygularım var kolay değil
1.5 senedir birlikteyiz
Sevmesin pişman olucak şu Yaptığına
Göstericem ona
Ne fark edecek Sevmeyen biri için? Mesajını belki okumayacak bile En güzeli yok say ki Ne oluyor aramadı sormadı desin... En güzeli yok saymak bu ona daha çok koyar. Bu benim düşüncem
Aramayı düşünmüyorum zaten
Ki aramadım da
Sevdi biliyorum şu an bilmiyorum belki bitirdi yada soğudu
Ama hiç sevmedi falan değil yani
Msjımı okur
Öyle birşey yapmaz bana
Ama yazmam
Seven insan emin ol sevdiğine bu sekil yapmaz.. Sen kendini kandırırsın bu düşünce ile..

Bir gün biri yazmıştı bunu dersin emin ol seni pat diye arayacak bir gün ve moralim bozuktu sorunlarım vardı kendimle baş başa kalmam gerekiyordu gibi saçma cümleler kuracak.
Zaten gelişmeleri yazarım
Yazarsa
Hangi yüzle Arıcak acaba?
Utanmadan
Zaten cevap vermem 1-2 ay sonra ararsa

Ay tamam sevmesin ne yapayım
Yolu açık olsun

İki tavir da gereksiz. Hicbir sey demeden ayrilmak veyahut konusup bitirmek. Sayip dokmek felan sacma geliyor bana. Bu sekilde bekleyerek de yıpranıyorsunuz

Yok canım ya öyle birşey değil
Kendince kaçıyor işte
Yüzleşmek istemiyor
Yada yeni biri var
Tekmeyi yiyince geri dönmeye çalışır ama yok yani
Orasını bilemem tabi ben adamı tanımıyorum sonuçta. Bir arkadaşımın sevgilisinin annesi vefat ettiğinde o da uzun süre yazmamıştı. Arkadaşım olayı sonradan öğrenmişti. O yüzden böyle yorum yaptım buna benzer bir şey olabilir diye.

Sanmıyorum öyle birşey olduğuna
Üfff bilmiyorum valla çok kafam Karışık

İki tavir da gereksiz. Hicbir sey demeden ayrilmak veyahut konusup bitirmek. Sayip dokmek felan sacma geliyor bana. Bu sekilde bekleyerek de yıpranıyorsunuz
Böyle böyle unuturum inşş
1.5 senelik bir ilişkide durup dururken terk ediliyorsan sende sayıp dökmek isterdin heralde saçma yada değil
Ama yapmıcam

Canım mesaj fln yok drek ara ve deki 1bcuk yillk ilişkimiz bu seklde gitmeyi haketmedigini düşündüğümden arayıp noktoyi koymak istedim seninde istedgn buysa de o derdini soyleyecekdir gene isterse tekrar gelecek gibi de açık kapı olur beni aramadgn için kırgınım bu seklde bitmesini bir ayrılmak istiyorum bu yüzden dye br knsmaz yapmanı bekliyordm dersin bunu yapmalısın

Bilmiyorum tatlım
Çok kırgınım ya hiç hak etmedim
Yani bu şekilde yapması çok sinsice
Hiç tenezzül etmek istemiyorum aramak vs

Arkadaşımla ilgili konu açtım az önce. Sevgilisi bir hafta aramamis kız aramış. Adam sevgilimle yemek yedik bizde demis Bosverrr

Ben ilişkilerimi böyle bitirmiyorum diye yazın bence. Bu şekilde bir iletişim istemediğinizi bunun normal olmadığını söyleyin ve en azından bu konuşmayi yaptığınız için içiniz rahat olsun

Bence arama. Çoktan birisini bulmustur o. Ve 15 gündür aramadin bitti vs dersen yeni mi anladın der kötü olursun.
Yok öyle saygısız biri değildir o konudaki gibi bir adam değil
Düzgün bir şekilde konuşur aramızda öyle saygısızlık olmadı hiç

Ben ilişkilerimi böyle bitirmiyorum diye yazın bence. Bu şekilde bir iletişim istemediğinizi bunun normal olmadığını söyleyin ve en azından bu konuşmayi yaptığınız için içiniz rahat olsun
Bilmiyorum canım ya içimden hiçbirşey gelmiyor öyle kırgınım ki
Zamana bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…