Aramayı düşünmüyorum zatenNe fark edecek Sevmeyen biri için? Mesajını belki okumayacak bileEn güzeli yok say ki Ne oluyor aramadı sormadı desin... En güzeli yok saymak bu ona daha çok koyar. Bu benim düşüncem
Bir gün biri yazmıştı bunu dersin emin ol seni pat diye arayacak bir gün ve moralim bozuktu sorunlarım vardı kendimle baş başa kalmam gerekiyordu gibi saçma cümleler kuracak.Ya bıraksınlar ya
Biraz sevilince kıymet bilmiyorlar işte
Havaya giriyorlar
Hiç yazıp onu daha çok havalandırmıcam
O saygısızca davranmanın bedelini ödeyecek er geç
Ne fark edecek Sevmeyen biri için? Mesajını belki okumayacak bileDuygularım var kolay değil
1.5 senedir birlikteyiz
Sevmesin pişman olucak şu Yaptığına
Göstericem ona
Seven insan emin ol sevdiğine bu sekil yapmaz.. Sen kendini kandırırsın bu düşünce ile..Aramayı düşünmüyorum zaten
Ki aramadım da
Sevdi biliyorum şu an bilmiyorum belki bitirdi yada soğudu
Ama hiç sevmedi falan değil yani
Msjımı okur
Öyle birşey yapmaz bana
Ama yazmam
Zaten gelişmeleri yazarımBir gün biri yazmıştı bunu dersin emin ol seni pat diye arayacak bir gün ve moralim bozuktu sorunlarım vardı kendimle baş başa kalmam gerekiyordu gibi saçma cümleler kuracak.
Ay tamam sevmesin ne yapayımNe fark edecek Sevmeyen biri için? Mesajını belki okumayacak bileEn güzeli yok say ki Ne oluyor aramadı sormadı desin... En güzeli yok saymak bu ona daha çok koyar. Bu benim düşüncem
Seven insan emin ol sevdiğine bu sekil yapmaz.. Sen kendini kandırırsın bu düşünce ile..
Orasını bilemem tabi ben adamı tanımıyorum sonuçta. Bir arkadaşımın sevgilisinin annesi vefat ettiğinde o da uzun süre yazmamıştı. Arkadaşım olayı sonradan öğrenmişti. O yüzden böyle yorum yaptım buna benzer bir şey olabilir diye.Yok canım ya öyle birşey değil
Kendince kaçıyor işte
Yüzleşmek istemiyor
Yada yeni biri var
Tekmeyi yiyince geri dönmeye çalışır ama yok yani
Sanmıyorum öyle birşey olduğunaOrasını bilemem tabi ben adamı tanımıyorum sonuçta. Bir arkadaşımın sevgilisinin annesi vefat ettiğinde o da uzun süre yazmamıştı. Arkadaşım olayı sonradan öğrenmişti. O yüzden böyle yorum yaptım buna benzer bir şey olabilir diye.
Böyle böyle unuturum inşşİki tavir da gereksiz. Hicbir sey demeden ayrilmak veyahut konusup bitirmek. Sayip dokmek felan sacma geliyor bana. Bu sekilde bekleyerek de yıpranıyorsunuz
Yani 7 yillik iliskimin bitis nedenini anlatsamBöyle böyle unuturum inşş
1.5 senelik bir ilişkide durup dururken terk ediliyorsan sende sayıp dökmek isterdin heralde saçma yada değil
Ama yapmıcam
Evet bu donemde ise yarıyor izlemek hem moral olur ben çok izliyorumİzleyim
YouTuber mı ?
O ailevi sorunların altından da hep bir başka kız çıkar nedenseYa bu erkeklerin de ailevi sorunları hiç bitmiyor, ailevi sorunlarım var diye hep bi naz niyaz
Bilmiyorum tatlımCanım mesaj fln yok drek ara ve deki 1bcuk yillk ilişkimiz bu seklde gitmeyi haketmedigini düşündüğümden arayıp noktoyi koymak istedim seninde istedgn buysa de o derdini soyleyecekdir gene isterse tekrar gelecek gibi de açık kapı olur beni aramadgn için kırgınım bu seklde bitmesini bir ayrılmak istiyorum bu yüzden dye br knsmaz yapmanı bekliyordm dersin bunu yapmalısın
Yok öyle saygısız biri değildir o konudaki gibi bir adam değilBence arama. Çoktan birisini bulmustur o. Ve 15 gündür aramadin bitti vs dersen yeni mi anladın der kötü olursun.
Bilmiyorum canım ya içimden hiçbirşey gelmiyor öyle kırgınım kiBen ilişkilerimi böyle bitirmiyorum diye yazın bence. Bu şekilde bir iletişim istemediğinizi bunun normal olmadığını söyleyin ve en azından bu konuşmayi yaptığınız için içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?