Sessizden korkmalı sen hepsinden beter çıktın !!

En başından susarak hata etmişim ...
Dünyaya birdaha gelmeyeceğim benim annem elin kendini bilmezleri bana laf söylesin ezsin diye büyütmedi yetiştirmedi bundan sonra böyle eşimede yüz vermiyorum,verdim de noldu astarımı da alıp yırttılar .. Onlar düşünsün artık biz ne yaptıkta düdüklü böyle oldu desinler
Kendine 'düdüklü' diyosun ya gülesim geliyo :D şaka maka düdüğü tam öttürmüşsün sonunda :KK53:

Eltilerinin neler yaptığını geç, çünkü onların neler yaptığı onları ilgilendir, tıpkı senin şu yaptıklarının seni ilgilendirdiği gibi.
Ah bu radde gelene kadar parça parça atsaydınız ya içinizdekileri, öfkeyle kalkan zararla oturur. Baştan sona haklı da olsanız, olayların gelişini hazırlamazsanız, böyle suçlu ilan edilirsiniz işte :/

Neyse bir bakıma da içinizde kalmadığı çok iyi olmuş. Akıl - Ruh sağlığı var ya, 100 kocaya bedel.
Geri adım atarsan eşini kazanmak adına, kv 2 katı biner tepene haberin olsun.
Madem ki bu duruma kv tarafından itildin, eşine karşı hırçınlık yapmak yerine kurbanı oyna da onu duygusal yönden manipüle etmeye çalış.

Yani böyle bi tavsiye vereceğim de aklıma gelmezdi ya...
KK da takılmanın alameti farikası bu olsa gerek

Kendine 'düdüklü' diyosun ya gülesim geliyo :KK70: şaka maka düdüğü tam öttürmüşsün sonunda :KK53:

duduklutava duduklutava kızma :))

E ama şimdi düdüklü de doğru bir benzetme. O buharın şiddetinden öyle bir ses çıkarıyor ki o tencere.
Altta kaynana ateşi, içeride kocanın yükselen basıncı eee... Kapak da kimin elinde kalırsa artık :KK53:

ayar çekmişsin hepsine kv desen dut yemiş bülbüle dönmüş ohhh miss

aslında
kv tartışma evlilikte bir ayardır ve kaçınılmaz
doğru olanı yapmışsın

yaşadıklarım az buz şeyler değildi çekilecek gibi değil yinede saygısızlık etmedim hep korudum saygımı suskunluğumu,ama bir yere kadar Bende insanım beşerim gökten inmedim dayanamadım artık kayınvalideme bana ne yaptıysa yüzüne çarptım söyledim söyledim o bana ben ona yeter dedim bi kriz geldi bana tutamadım kendimi ve ben ben olmaktan çıktım eşimle ayrılma noktasına geldik ve bana dediği laf şu;
" sessizden korkmalıymış asıl Allah annemi senin eline düşürmesin hiç bir yengem senin yaptığını yapmadı şuzamana kadar sen hepsinden beter çıktın(eltilerim neler yaptı cümlealem duydu memleketlerinde) benimde insan evladı olduğumu unuttumu eşim ? Herşeyi yaparız düdüklü yine susarmı dendi :KK43: dayanamadım artık:KK43: ve şuan kv ile çok mesafeliyiz ohh be diyorum eşimlede nolucaz bakalım

Biraz suc sizin, zamaninda hicbirseye susmasaydiniz simdiki aslinda hakli olan tepkiniz insanlar tarafindan bu kadar kotu karsilanmazdi. Siz simdi surekli olanlara susup sikayet etmediginiz icin kv ve esiniz olanlarin yani yasadiklarinizin sorun olmadigini normal oldugunu dusunduler siz doldunuz doldunuz doldunuz en son ufak capli yada oncekilere benzer bir olayda ise olagan ustu bir tepki verdiniz onlara gore durup duruken annesine cemkiren bir kadin profili cizdiniz.
Keske boyle yapmasaydiniz da kv yi konusturtmasaydiniz, kocanizda bir gram akil yokmus elin kadinlariyla sizi karsilastiriyor.
Kv yi bosveri kocanizlada araniz sakinlesince aynen dediginiz gibi sustum sabrettim alttan aldim su oldu bu oldu diye siralamak yerine cok onemli bir iki ornek verin olgunluk gosterdim ama tepeme cikildi deyin bende patladim diyin. Hos oyle bir adama kar edermi bu laflar bilmiyorum kocanizin kafa yapisi pek sizi anlayacak sizi savunacak gibi durmuyor biraz anaci gibi yani, o yuzden kolay gelsin kimseye ezdirmeyin kendinizi ve tepkilerinizi vaktinde verinki is buralara gelmesin artik.

siz kocasına şaka yapıp koltuk yıkattı diye kalbi bi dünya kırılan hanım değil misiniz.bir de yanlış hatırlamıyorsam tlf bozuktu komşudan iletişime geçiyordunuz.annesi değil ki tek sorun ana - oğul tencere - kapak Allah yardımcınız olsun.kocanızdan da hiç haz etmedim bu arada.

Biraz suc sizin, zamaninda hicbirseye susmasaydiniz simdiki aslinda hakli olan tepkiniz insanlar tarafindan bu kadar kotu karsilanmazdi. Siz simdi surekli olanlara susup sikayet etmediginiz icin kv ve esiniz olanlarin yani yasadiklarinizin sorun olmadigini normal oldugunu dusunduler siz doldunuz doldunuz doldunuz en son ufak capli yada oncekilere benzer bir olayda ise olagan ustu bir tepki verdiniz onlara gore durup duruken annesine cemkiren bir kadin profili cizdiniz.
Keske boyle yapmasaydiniz da kv yi konusturtmasaydiniz, kocanizda bir gram akil yokmus elin kadinlariyla sizi karsilastiriyor.
Kv yi bosveri kocanizlada araniz sakinlesince aynen dediginiz gibi sustum sabrettim alttan aldim su oldu bu oldu diye siralamak yerine cok onemli bir iki ornek verin olgunluk gosterdim ama tepeme cikildi deyin bende patladim diyin. Hos oyle bir adama kar edermi bu laflar bilmiyorum kocanizin kafa yapisi pek sizi anlayacak sizi savunacak gibi durmuyor biraz anaci gibi yani, o yuzden kolay gelsin kimseye ezdirmeyin kendinizi ve tepkilerinizi vaktinde verinki is buralara gelmesin artik.

Haklısınız buzamana kadar beklediğim hataydı suç zaten bende , bundan sonra bekleme yok inş

siz kocasına şaka yapıp koltuk yıkattı diye kalbi bi dünya kırılan hanım değil misiniz.bir de yanlış hatırlamıyorsam tlf bozuktu komşudan iletişime geçiyordunuz.annesi değil ki tek sorun ana - oğul tencere - kapak Allah yardımcınız olsun.kocanızdan da hiç haz etmedim bu arada.

Evet o benim maalesef tlf aldı aramız düzeldi gibi zamana yaydık bakalım nasıl olucaz annesinede kırmızı kart gösterdim umarım oyuna bi daha dahil olmaz,:) şaka bi yana allah yardımcım olsun çok teşekkür ederim bu aralar yaşadıklarımdan dolayı kaldıramaz hale geldim artık gırgır geçmeye başladım kendimle onlarla ...

iyi yapmışsın.ben bu erkekleri anlamıyorum.anaları eşine bi ton laf etsin,karısı sussun istiyorlar.var mı öyle bi dünya?kv hep haklıdır tabi..neden objektif davranamıyorlar?ana kuzusu erkeklerden gına geldi.o zaman evlenmesinler.

Bende sizin gibiyim susar susar cok fena ters teperDİM.. Önceden böyleyDİM. Kendimden biliyorum durumunuzu.. Artık hic birseyin duygularınızı tamır edemeyecegını ve artık gorusmenızın de munkunatı olmadıgına emınım.. Bıcak gıbı kestınız sanırım tum bağları..

Ama bu yaptıgınız kendınıze ve tüm ilişkilerinize zarar... Anlık tepkiler vermeniz daha dogrusu.. Biriktirmek sizi hasta da eder.. Böyle evliliğinizi de zora sokabilir..

Back
X