Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yatak ayirme sebebini soylesem gulersin. Birseyleri tatli tatli konusarak halletmeye çalışıyorum. Gercekten cok sabirsiz bir insanim ama nedense evlenince bi sabirli birsey oldumdaha ilk haftadan ne ysadınızda yatak ayırcak kadar küstü. o zaman tepki göstermediysen şimdi önüne geçmen çok zor.belkide annesi ve ablası emretti küsmesini. onların aklıyla hareket ediyo belliki kendininkini kullanmasını bilmiyo. küsmek ve yatak ayırmak ne kadar saçma ve çocukça
Konu sahibini tenzih ederek konuşuyorum
Uygulanmaya çalışılan bir ideoloji ve onun sembollerini iliklerimize kadar yaşıyoruz
Eğer kullanılan sembol bireysel olsaydı sizden önce ben savunurdum savunulması gereken dönemde savunmuşluğumda vardır
Eğer karşı duruş olmaz ise yarım maalesef çok geç olabilir
Yani konu sahibinden bağamsız bir ideolojinin dayatması yok mu sizce?Çok alakasız bir açıklama malesef . Bu tarz ayrimciliklarin adı sadece yobazlık oluyor malesef .
Yani konu sahibinden bağamsız bir ideolojinin dayatması yok mu sizce?
Herşey normalleştiğinde böyle ayrımcılıklar yobazlıktır evette ülkede hiçbirşey normal değil ki
Bir sistem diğerini tehdit ediyor
Alakasız diyorsunuzya Zaten dert sahibi birinin üzerinden konuşmakta istemiyorum
Neyse iyi geceler
burçlar üzerinden sorun çözen câânım KK üyelerio değil de ikizler burcu da çok sakat, acaip kararsızlar ömür törpülüyorlar aklınızda bulunsun yeri gelmişken
Siz gerçekten kötü niyetli bir insansınız.. Umarım dünya sizin gibilerin eline geçmez de daha da kötü bir yer olmaz.Rahatsız olmadım. Niye olayım.
Fora meme koysa da olmazdım.
Kadını gizlemeyi hedef edinen tayfanın, kadını türbanşı, karikatürize etmesi, absürdü bence